Urheilu

HJS:n A-pojat ikäluokan Ykköseen

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran A-pojat pelaavat syyskierroksella ikäluokan Ykköstä. Joukkue varmisti paikkansa kevätkaudella pelatun Kakkosen kolmen parhaan joukossa, kun se voitti toiseksi viimeisellä ottelukierroksella Someron Voiman maalein 15–0.

Viime vuonna HJS:n useampi pelaaja oli mukana hankkimassa seuralle paikkaa B-junioreiden SM-karsinoissa, mutta koska hämeenlinnalaisseuralla ei ole ollut joukkuetta A-junioreissa muutamaan vuoteen, joutui se aloittamaan piirinsarjasta eli Kakkosesta. Kuusi joukkueen pelaajaa teki viime kauden päätteeksi sopimuksen miesten Kolmosen joukkueen kanssa ja joukkue muuttui muutenkin paljon. Se ei kuitenkaan ole tuloksissa näkynyt, sillä HJS on voittanut avausottelussa FC Jazzille tulleen tappion jälkeen kaikki ottelunsa.

Syksyn Ykkösessä HJS taistelee SM-karsintapaikasta yhdessä paikallisvastustajansa Janakkalan Pallon kanssa.

Myös jo kaikki pelinsä pelannut FC Jazz on varmistanut Ykkösen paikkansa. Kolmas nousijajoukkue lienee Tampere Football Academy, joka on kolme pistettä Ylöjärven Ilvestä edellä yhden ottelun vähemmän pelanneena. TaFA ja YIlves kohtaavat vielä toisensa.

HJS:n paras maalintekijä kahdeksan ottelun aikana on ollut Jaakko Moisio 11 osumallaan. Sillä heltiää pörssin jaettu ykköstila yhdessä YIlveksen Vili Sompin kanssa.

Hämeenlinnalaiset kohtaavat Kakkosen viimeisessä ottelussaan Naantalissa VG-62. Ottelu pelataan sunnuntaina 30. kesäkuuta.

Päivän lehti

21.1.2020