Urheilu

HJS:n toimistolle murtauduttiin – tuhansien eurojen käteiskassa ja tietokone varastettiin

HJS Akatemia ry:n Saaristenkadun toimistolle murtauduttiin sunnuntai-illan ja maanantaiaamun välisenä aikana.
HJS Akatemia ry:n toiminnanjohtaja Ville Dahlman epäilee varkaiden murtaneen oven sorkkaraudalla. Kuva: Riku Hasari
HJS Akatemia ry:n toiminnanjohtaja Ville Dahlman epäilee varkaiden murtaneen oven sorkkaraudalla. Kuva: Riku Hasari

HJS:n edustusjoukkuetoiminnasta vastaavan HJS Akatemia ry:n Saaristenkadun toimistolle murtauduttiin sunnuntai-illan ja maanantaiaamun välisenä aikana.

Liikehuoneistossa vuokralaisena toimivan HJS Akatemia ry:n toiminnanjohtaja Ville Dahlmanin mukaan HJS:ltä varastettiin seuran käteiskassa ja tietokone. Lisäksi liikehuoneistossa toimivalta metallialan yritys Finnish Ore oy:ltä varastettiin HJS:n Facebook-päivityksen mukaan tietokoneita ja muuta arvotavaraa kuten HPK:n mestaruusmitali Finnish Ore oy:n kaiverruksella.

Dahlmanin mukaan seuran käteiskassasta vietiin ”muutamia tuhansia euroja”.

– Asia selvisi aamulla, kun ensimmäinen työntekijä oli saapunut paikalle. Ulko-ovi oli laitettu kiinni, mutta se oli täynnä selkeitä murtojälkiä, jotka vaikuttivat sorkkaraudalla tehdyiltä, Dahlman sanoo.

 

Lue myös: Oikeus on vanginnut kaksi miestä HJS:n toimistomurrosta epäiltyinä – Epäillyt ovat poliisille tuttuja (13.9.2019)

 

Dahlman kertoo HJS Akatemia ry:n tehneen ilmoituksen vakuutusyhtiölle ja rikosilmoituksen poliisille.

HJS lupaa Facebook-päivityksessään ratkaisevasta vihjeestä palkkion.

– Ilmeisesti rikolliset osaavat nykyään katsoa minne iskevät. Nyt voi vain toivoa, että varastettu tavara löytyisi ja että ne olisivat käyttökuntoisia, Dahlman sanoo.

– Tänään oli tarkoituksena pitää vapaapäivä, joten kyllä korpesi herätä aamulla tämänkaltaiseen uutiseen. Nyt päivä onkin kulunut näin ikävää asiaa selvitellessä.

 

Toiminnanjohtaja Ville Dahlmanin mukaan varastettu käteiskassa aiheuttaa HJS:n edustusjoukkueen toiminnalle kassavirrallisia haasteita. KUVA: Riku Hasari

 

Jalkapallon Kolmosen Tampereen lohkossa pelaavan HJS:n edustusjoukkueen kausi elää ratkaisuvaiheita. Keskiviikkona tasapelikin Ilves-Kissoja vastaan Tampereella riittäisi varmistamaan sarjanousun.

– Äärimmäisen harmillista tämä on, kun kausi on ratkaisuvaiheessa ja nyt joudutaan keskittymään seuran toiminnan kannalta tällaisiin ikäviin ja epäolennaisiin asioihin. On ihan selvää, että tämä aiheuttaa kassavirrallisia haasteita myös. Se harmittaa suunnattomasti, Dahlman huokaa.

Hämeen poliisilaitoksen viestintäpäällikkö Marita Roslakan mukaan tutkintajohtajaa asiaan ei ole vielä nimitetty, eikä poliisista tapausta voi siksi vielä kommentoida. HäSa

 

Lue myös: Oikeus on vanginnut kaksi miestä HJS:n toimistomurrosta epäiltyinä – Epäillyt ovat poliisille tuttuja (13.9.2019)

Päivän lehti

29.1.2020