Urheilu

HlMK:n ja Kahvakoplan kuskit menestyivät cross countryssa

Hämeenlinnan Moottorikerhon ja Riihimäen moottoripyöräkerho Kahvakoplan kuljettajat ylsivät hyviin sijoituksiin Säkylässä lauantaina ajetussa cross countryn viimeisessä SM-osakilpailussa. Alle 20-vuotiaiden luokassa HlMK:n Eetu Puhakainen oli kolmas ja Samuli Puhakainen neljäs. TM-pyörillä kurvailevista veljeksistä Samuli oli Suomen cupin loppupisteissä kolmas ja Eetu viides.

Suomen cupin mestaruutta juhli Jämsän seudun Moottorikerhon Peetu Juupaluoma (Husqvarna) ennen seuratoveriaan Pyry Juupaluomaa (Husqvarna). Juupaluomat oli kärkikaksikko myös Säkylän kisassa.

HlMK:n Antti Ahtila oli myös mukana mestaruustaistossa ennen Säkylän kisaa. Hattulalainen kuitenkin kaatui heti kisan alussa ja joutui keskeyttämään loukattuaan ranteensa. Alle 20-vuotiaiden cupin loppupisteissä KTM-kuski putosi neljänneksi.

RiMPKK:n kuskeista Husqvarnalla ajava Mika Karma oli Säkylän kisan nopein 40-vuotiaiden luokassa ja voitti myös sarjan Suomen cupin.

HlMK:n edustajista palkintopallille lauantaina kaasuttelivat myös Antti Myllymaa (Husqvarna) ja Arttu Löflund (TM). Myllymaa oli toinen 60-vuotiaiden luokassa ja Löflund kolmas harrasteluokassa. HäSa