fbpx
Kiekko Urheilu

HPK-kiekkonaisille neljä uutta pelaajasopimusta – "Maalivahtiosastomme on hyvin kilpailukykyinen"

Tutut maalivahdit ja Ida Karjalainen jatkavat – Jasmine Ylitalo uutena pelaajana sisään.
Ida Karjalainen kiekkoilee jatkossakin HPK-kiekkonaisten riveissä. Kuva: Riku Hasari
Ida Karjalainen kiekkoilee jatkossakin HPK-kiekkonaisten riveissä. Kuva: Riku Hasari

HPK-kiekkonaiset on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Joukkueen maalin suulla jatkavat viime kaudelta tutut maalivahdit Riikka Oinonen ja seuran oma kasvatti Inka Kuusinen.

Joukkue uutisoi jo aiemmin maalivahti Salla Sivulan jatkon HPK-kiekkonaisten mukana.

– Tästä on hyvä lähteä rakentamaan tulevaa kautta ja uskon, että meidän maalivahtiosastomme on hyvin kilpailukykyinen Naisten Liigassa, kommentoi HPK-kiekkonaisten maalivahtivalmentaja Maija Hassinen-Sullanmaa.

Lisäksi joukkueen vahvuudessa jatkaa Ida Karjalainen.

– Ida on monipuolinen pelaaja, jota voidaan käyttää sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa, toteaa valmentaja Jussi Korhonen.

– Karjalaisella on mahdollisuudet kansainvälisen tason pelaajaksi, jos kaikki menee kohdalleen ja Ida jaksaa tehdä riittävästi töitä sen eteen.

 

Uutena nimenä joukkueeseen saapuu vuonna 2001 syntynyt Jasmine Ylitalo, joka on pelannut Hermeksen naisissa Mestistä, jossa Ylitalo kasasi 28 pelaamassaan ottelussa tehtot 24+18=42.

– Jasmine tuo lisää kilpailua joukkueeseen ja hakee todella kovalla asenteella pelipaikkaa liigajoukkueen kokoonpanosta, HPK-kiekkonaisten manageri Jorma Hassinen sanoo.

Hassinen on tyytyväinen, että HPK-kiekkonaisia kohtaan on löytynyt pelaajamarkkinoilla paljon mielenkiintoa.

– Nyt alkaa olemaan paketti kasassa. Katsomme rauhassa tilannetta pohtien, onko vielä tarvetta täydentää kokoonpanoa ennen sarjan alkua.

Menot