fbpx
Urheilu

HPK-kiekkonaisten kakkosketju murskaiskussa – Essi Määtälle hattutemppu

Essi Määttä 3+0, Ida Karjalainen 1+3, Julia Liikala 0+3.
Essi Määttä iski hattutempun KJT Haukkojen verkkoon. Kuva: Riku Hasari

Naisten SM-liigan alemman jatkosarjan voiton ja pudotuspelipaikan varmistanut HPK-kiekkonaiset kaatoi Keravalla KJT Haukat 4–2 -vierasvoitolla.

Voiton takuuna toimi HPK-kiekkonaisten kakkosketju Ida KarjalainenJulia LiikalaEssi Määttä, jotka vastasivat kaikista vierasjoukkueen maaleista. Karjalainen hurjasteli tehot 1+3, Liikala syötti kolme osumaa ja Määttä kiskaisi hattutempun.

– Nyt likat löysivät toisensa hyvin, oli tehokasta työskentelyä heiltä tänään, HPK-kiekkonaisten päävalmentaja Markku Pirttiniemi sanoi.

Pirttiniemen mielestä joukkue esiintyi paineettomassa tilassa hyvin. Pieni kauneusvirhe tuli kolmannessa erässä, jossa KJT Haukat iski kaksi maalia.

– Olimme koko pelin ajan niskan päällä ja homma oli meidän hanskassa. Hieman kolmannessa erässä pelasimme löysästi ja aikalisällä hieman heräteltiin, että eiköhän hoideta tämä kotiin.

Riikka Oinonen torjui HPK-maalilla 29 kiekkoa.

– Myös maalivahtipeli toimi tänään, Pirttiniemi summasi.

HPK-kiekkonaisilla on jäljellä enää kaksi ottelua alemmassa jatkosarjassa viikonloppuna, kun se kohtaa lauantaina vieraskentällä Turussa TPS:n ja sunnuntaina Raumalla Lukon. HäSa

Menot