Urheilu

HPK-nuorille kirvelevä jatkoaikatappio – "Tänään on tyydyttävä pisteeseen"

HPK:n U20-joukkue on ajautunut tappioputkeen.
Liigajoukkueen Erkka Seppälä haki pelituntumaa HPK:n U20-joukkueen ottelussa JYPiä vastaan. Kuva: Riku Hasari
Liigajoukkueen Erkka Seppälä haki pelituntumaa HPK:n U20-joukkueen ottelussa JYPiä vastaan. Kuva: Riku Hasari

HPK:n U20-joukkue kärsi neljännen perättäisen tappionsa Nuorten SM-liigassa Jyväskylässä, kun se hävisi JYPille jatkoajalla 3–2.

HPK:n maaleista vastasivat perjantaina Anton Sihvonen ja Miska Ronkainen. Ottelun ratkaisu nähtiin ajassa 61.19, kun JYPin Kimi Kuusela viimeisteli voitto-osuman.

HPK-nuorten päävalmentaja Janne Sinkkonen sanoi ottelun olleen kaksijakoinen.

– Tasainen ilta, kuten numerot näyttävät. Tulimme peliin hyvin, mutta sitten kaveri alkoi painamaan. Toiseen erään tulimme heikosti, emmekä ehtineet ottaa aikalisää, kunnes kolahti omissa. Kolmas erä oli meidän, mutta hakkasimme päätä seinään hyvistä maalipaikoista huolimatta, Sinkkonen totesi.

– Jatkoajalla se sitten korreloitui. Me pääsimme läpi, mutta emme hyödyntäneet paikkaamme ja kaveri teki hetken päästä meidän päässä. Tänään on tyydyttävä pisteeseen ja otettava tästä oppi mukaan.

HPK-nuorilla on ollut kokoonpanohuolia. Saadakseen kuusi pakkia kasaan, U20-joukkue otti nyt matkaansa B-nuorista Aapeli Väyrysen.

Ykkösketjun keskellä pelasi liigajoukkueesta Erkka Seppälä.

– Seppälä tuli kuntouttamaan itseään ja pelasi meillä. Liiga saa pian hänestä terveen pelaajan. Seuraava puhelu on sitten Antti Pennaselle, että miten tehdään huomisen suhteen. Pahimmillaan meillä oli kahdeksan pelaajaa sivussa, Sinkkonen ynnäsi.

HPK on tällä hetkellä Nuorten SM-liigassa yhdeksäntenä ja kohtaa TPS:n jo lauantaina. HäSa

Päivän lehti

18.2.2020