Urheilu

HPK-pelaajia valittiin runsaasti nuorten maajoukkueisiin

Erkka Seppälä nousi U20-maajoukkueen mukaan.

Useita HPK-pelaajia oli jälleen nimilistoilla, kun eri jääkiekkomaajoukkueiden kokoonpanot julkistettiin maanantaina marraskuun kansainvälisiin tapahtumiin.

Puolustaja Otto Latvala matkustaa neljän maan turnaukseen Tšekkiin alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa, joka valmistautuu vuodenvaihteen MM-turnaukseen.

U20-maajoukkueen haastajaryhmä kohtaa samaan aikaan 9.–11. marraskuuta Vierumäellä kolmesti Tšekin ja HPK:sta mukana ovat hyökkääjät Janne Jokinen, Valtteri Puustinen ja Erkka Seppälä. Pelaajista valtaosa on vuonna 2000-syntyneitä eli U19-ikäluokkaa.

Alle 18-vuotiaat pelaavat viiden maan turnauksen Tšekissä 7.–11. marraskuuta ja leijonapaidan pukevat ylleen puolustaja Atso Lehtinen ja hyökkääjä Santtu Hakanen. Ikäluokan MM-turnaus pelataan huhtikuussa.

Alle 18-tyttöjen maajoukkueessa jatkaa HPK-kiekkonaisten nelikko puolustajat Heli Allinen ja Heta Seikkula sekä hyökkääjät Kiti Seikkula ja Julia Liikala.

Tammikuun MM-turnaukseen valmistautuvat tyttöleijonat kohtaavat 8.–10. marraskuuta Finnkampen-tapahtumassa Kuortaneella kolme kertaa Ruotsin. Joukkueessa on myös riihimäkeläinen Saimi Lehto (HyRi). HäSa