Kiekko Urheilu

HPK-perhe esittäytyi Ritariareenassa

Jääkiekkoliiton 90-vuotisjuhlaottelussa kaukalossa oli lähes 600 eri-ikäistä jääkiekkoilijaa.
HPK:n kaikki joukkueet pääsivät liigayleisön eteen torstain ottelussa. Kuva: Pekka Rautiainen

Ritariareenan yleisölle tarjoiltiin torstain liigaottelun ensimmäisellä erätauolla melkoinen ohjelmanumero. Kaukalon valtasi lähes koko HPK-perhe noin 600 eri-ikäisen jääkiekkoilijan voimalla.

Kerhon tempaus oli osa Suomen Jääkiekkoliiton 90-vuotisjuhallisuuksia. HPK:n ja SaiPan liigamiehistöjen huilatessa pukukopeissa, jäällä pyörähtelivät seuran kaikki juniorijoukkueet ja naisten joukkue.

– Halusimme kunnioittaa tempauksellamme Jääkiekkoliiton pitkää historiaa ja sen seurojen tekemää juniorityötä. Jääkiekko ei ole vain huippu-urheilua, vaan myös harrasteliikuntaa ja urheilun elämyksiä eri-ikäisten joukkueissa. HPK on merkittävällä roolillaan mukana kantamassa yhteiskuntavastuuta, josta tämä oli vaikuttava osoitus, sanoi HPK Liiga oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

Ritariareenassa oltiin juhlatunnelmissa jo ennen ottelun alkuakin. Kerho muisti 18-vuotiaiden tyttöjen MM-kisoissa pronssia saavuttaneita Kiti Seikkulaa, Julia Liikalaa, Heli Allista ja Heta Seikkulaa.

HPK:n vuoden juniorina palkittiin puolestaan C-junioreiden SM-sarjajoukkueen Juho Lukkari, ja vuoden seuratoimihenkilö on Heikki Hakio.

Legendojakaan ei unohdettu torstain juhlaottelussa. Aloituskiekon pudotti nimittäin harvakseltaan parrasvaloissa esiintyvä HPK:n ja Leijonien pitkäaikainen huoltaja Kari Brusin. HäSa

Päivän lehti

19.1.2020