Kiekko Urheilu

HPK solmi jatkosopimukset Niklas Frimanin ja Jere Innalan kanssa

Jere Innala nähdään ensi kaudellakin HPK:n liigamiehistössä.

Jääkiekon Liigassa pelaava HPK on solminut kaksi jatkosopimusta. Puolustaja Niklas Friman pelaa HPK:ssa myös ensi kaudella ja hyökkääjä Jere Innala seuraavat kaksi kautta.

Friman pelaa HPK:ssa toista kokonaista kauttaan. Puolustuksen kulmakiviin kuuluvan Frimanin HPK-ura jatkuu uudella sopimuksella Kerhon juhlakaudella 2019–2020.

– Olen tyytyväinen siihen, että jatkoa tarjottiin, ja otan mahdollisuuden mielelläni ja innolla vastaan. Jatkon kannalta oli tärkeää positiiviset fiilikset meidän valmennuksesta ja organisaatiosta yleensä. Olemme saaneet myös kannattajilta hienon tuen kotiotteluissa, kiitos siitä. Kopissa on tällä hetkellä hyvä meininki, uskon meidän projektiin ja työnteko jatkuu edelleen normaalisti, kertoo Friman.

 

HPK:n oma kasvatti Innala solmi HPK:n kanssa puolestaan kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kuluva kausi on Innalan kolmas HPK:n liigajoukkueessa. Hyökkääjän mukaan HPK on paras paikka kehittyä.

– Hyvä valmennus ja loistavat olosuhteet luovat minulle mahdollisuuden kehittyä edelleen pelaajana. Uskon, että tämä on paras vaihtoehto mennä uralla eteenpäin. Omassa kasvattiseurassa ja loistavan kotiyleisön edessä on hyvä jatkaa työtä edelleen, Innala sanoo.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola sanoo uskovansa molempien pelaajien kehittyvän edelleen HPK:ssa johtaviksi pelaajiksi.

– Koen, että Niklas ja Jere ovat HPK:n tulevaisuutta. Tällä kaudella molemmat ovat osoittaneet olevansa joukkueen runkopelaajia. Molemmilla on mahdollisuus ottaa ensi kaudella sellainen rooli, jossa he johtavat edestä joukkuetta, Toivola arvelee. HäSa