fbpx
Kiekko Urheilu

HPK U20 päästi Tapparan karkuteille – "Emme vain osuneet paikoistamme, ja toisaalta meille tehtiin ihan liian halpoja maaleja"

HPK ei onnistunut voittamaan kumpaakaan tamperelaisjoukkuetta viikonvaihteen ottelukierroksilla U20-nuorten SM-sarjassa. Perjantaina Kerhon kukisti Tampereella Ilves ja saman tempun hämeenlinnalaisille teki lauantaina Tappara, joka oli parempi maalein 7–4 (4–0, 1–3, 2–1).

Kerho päästi Tapparan avauserässä jo neljän maaliin johtoon ja se oli liikaa vahvaa tamperelaisjoukkuetta vastaan. Ottelun alussa Kerhollakin oli monta hyvää maalipaikkaa.

– Pelillisesti erä oli tasainen, mutta emme vain osuneet paikoistamme. Toisaalta meille tehtiin ihan liian halpoja maaleja, arvioi HPK:n päävalmentaja Marko Rairama.

Toisessa erässä HPK:kin pääsi maalien makuun. Tappara ei kuitenkaan päästänyt vieraitaan kahta maalia lähemmäksi.

– Lopussa meillä alkoi jo sitten bensakin loppua. Tappara on laadukas joukkue, jonka menoon me emme tänään pystyneet vastaamaan, Rairama myönsi.

Julius Korjus (1+1), Kasperi Heinänen, Jussi Ilonen ja Valtteri Savolainen tekivät HPK:n maalit. Syöttöjä jakelivat Petteri Nurmi, Jiri Parviainen, Anton Sihvonen, Tomi Palo ja Jimi Rönkkönen.

HPK:n maalissa aloittanut Miikka Kulju pelasi vajaan erän (18.20) ja torjui kahdeksan kertaa. Ottelun lopun hämeenlinnalaisten maalia vartioinut Niko Heikkilä kokosi 15 torjuntaa.

Tapparan maalilla pelannut Eetu Nieminen kokosi puolestaan 31 torjuntaa.

Kerho jatkaa pelejään keskiviikkona kohtaamalla kotikaukalossaan Pohjantähti-areenassa TPS:n. HäSa

Menot