fbpx
Kiekko Urheilu

HPK rauhoitti loukkaantumisen heikentämää maalivahtitilannettaan lainaamalla Mestis-vahdin Rovaniemeltä

Rasmus Reijola siirtyy RoKista kuukaudeksi Kerhoon paikkailemaan HPK:n maalivahtihuolia.
Kuva: Muu

Hämeenlinnan Pallokerho on täydentänyt liigajoukkueensa maalivahtiosastoa lainaamalla Rasmus Reijolan Rovaniemen Kiekosta. Lainasopimus kestää helmikuun puoliväliin asti.

26-vuotias Reijola on ollut tällä kaudella Mestis-seuransa ykkösvahti torjuen 29 ottelua 90,7 prosentin varmuudella. Puolitoista kautta Mestistä pelanneen maalivahdin vyöllä oli tätä ennen yhteensä viisi kautta Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa St. Cloud Staten ja Alaska-Anchoragen varamaalivahtina.

Liigaa Espoon Jäähongan kasvatti ei ole ikinä pelannut, joten hän itse on mahdollisuudesta riemuissaan.

– Mahtavaa päästä HPK:hon. Joskus olen liigajoukkueen kanssa treenannut, mutta nyt ensimmäistä kertaa pääsen virallisesti mukaan joukkueeseen. Tämä on minulle mahtava mahdollisuus, ja odotan innolla pääseväni töihin täällä. Olen valmiina pelaamaan, kun käsky käy, Reijola vakuuttaa HPK:n tiedotteessa.

HPK joutui pohtimaan paikkausta maalivahdistoonsa, kun selvä ykköstorjuja Emil Larmi loukkaantui tapaninpäivänä. Larmi on sivussa ainakin Reijolan lainan ajan. HPK:n maalilla on viime aikoina esiintynyt Antti Karjalainen.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kiittelee RoKia yhteistyöstä.

– Olemme saaneet hyvät palautteet Rasmuksesta, ja hän on pystynyt pelaamaan hyvällä tasossa Mestiksessä. Rasmus pääsee nyt näyttämään osaamistaan liigatasolla, Toivola sanoo tiedotteessa.

HPK on RoKin tavoin omassa sarjassaan kuudentena. Perjantaina joukkue kohtaa Helsingissä suoran pudotuspelipaikan kannalta tärkeässä ottelussa seitsemäntenä vaanivan HIFK:n.

Menot