Kiekko Urheilu

HPK:lta ensimmäinen paikkaus loukkaantumissumaan – Henri Kanninen loppukaudeksi Kerhoon

HPK kartoittaa edelleen lisävahvistuksia.
Henri Kanninen on pelannut alkukaudella mm. KooKoossa. KUVA: Vesa Pöppönen / AOP

Viime viikonloppuna Philippe Cornet’n ja Markus Nenosen runkosarjan loppuun asti loukkaantumisten vuoksi menettänyt HPK on tehnyt ensimmäisen paikkauksen kokoonpanoonsa vuokraamalla loppukaudeksi Henri Kannisen JYPistä.

Nenosen ja Cornet’n lisäksi HPK:n hyökkäyksestä myös veteraanihyökkääjä Janne Lahti on sivussa pitkään, kenties jopa pidempään kuin runkosarjan loppuun.

Kanninen on pelannut 23 ottelua KooKoossa lainalla ja JYPissä kolme ottelua kasaten yhteensä vaatimattomat tehot 0+2.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola uskoo HPK:n tiedotteessa, että Kanninen tuo lisävariaatioita joukkueen hyökkäykseen.

– Henri pystyy pelaamaan niin laidassa kuin keskellä. Tässä tilanteessa koimme, että tarvitsemme hyvän monipuolisen pelaajan vahvistamaan joukkuetta, Toivola sanoo.

Toivolan mukaan Kanninen ei välttämättä jää ainoaksi lisäykseksi joukkueen vahvuuteen.

– Etsimme edelleen nimenomaan meille parasta vaihtoehtoa. Se ei tarkoita välttämättä nimeä pelipaidan selässä, vaan HPK:n pelitapaan ja joukkueeseen hyvin istuvaa pelaajaa.

HPK kohtaa tänään Kouvolassa KooKoon. HPK:n Twitter-tilin mukaan Kanninen hyökkää kolmosketjussa Otto Paajasen ja Harri Kainulaisen rinnalla vasempana laitahyökkääjänä. HäSa

Lisää aiheesta: Kanninen on HPK:n mies myös jatkossa

Lisää aiheesta: HPK:lle kovia takaiskuja, Nenonen ja Cornet pitkään sivussa – Toivola: Tahtotila on vahvistaa joukkuetta

Asiasanat