Henri Kanninen on pelannut alkukaudella mm. KooKoossa. KUVA: Vesa Pöppönen / AOP
Kiekko Urheilu

HPK:lta ensimmäinen paikkaus loukkaantumissumaan – Henri Kanninen loppukaudeksi Kerhoon

HPK kartoittaa edelleen lisävahvistuksia.

Viime viikonloppuna Philippe Cornet’n ja Markus Nenosen runkosarjan loppuun asti loukkaantumisten vuoksi menettänyt HPK on tehnyt ensimmäisen paikkauksen kokoonpanoonsa vuokraamalla loppukaudeksi Henri Kannisen JYPistä.

Nenosen ja Cornet’n lisäksi HPK:n hyökkäyksestä myös veteraanihyökkääjä Janne Lahti on sivussa pitkään, kenties jopa pidempään kuin runkosarjan loppuun.

Kanninen on pelannut 23 ottelua KooKoossa lainalla ja JYPissä kolme ottelua kasaten yhteensä vaatimattomat tehot 0+2.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola uskoo HPK:n tiedotteessa, että Kanninen tuo lisävariaatioita joukkueen hyökkäykseen.

– Henri pystyy pelaamaan niin laidassa kuin keskellä. Tässä tilanteessa koimme, että tarvitsemme hyvän monipuolisen pelaajan vahvistamaan joukkuetta, Toivola sanoo.

Toivolan mukaan Kanninen ei välttämättä jää ainoaksi lisäykseksi joukkueen vahvuuteen.

– Etsimme edelleen nimenomaan meille parasta vaihtoehtoa. Se ei tarkoita välttämättä nimeä pelipaidan selässä, vaan HPK:n pelitapaan ja joukkueeseen hyvin istuvaa pelaajaa.

HPK kohtaa tänään Kouvolassa KooKoon. HPK:n Twitter-tilin mukaan Kanninen hyökkää kolmosketjussa Otto Paajasen ja Harri Kainulaisen rinnalla vasempana laitahyökkääjänä. HäSa

Lisää aiheesta: Kanninen on HPK:n mies myös jatkossa

Lisää aiheesta: HPK:lle kovia takaiskuja, Nenonen ja Cornet pitkään sivussa – Toivola: Tahtotila on vahvistaa joukkuetta

Asiasanat