fbpx
Kiekko Urheilu

HPK:lta kova ratkaisu – kultakypärä Michael Joly sivussa illan HIFK-pelistä

Michael Joly ei ole HPK:n ilmoitetussa kokoonpanossa lauantain ottelussa HIFK:ta vastaan. Hämeen Sanomien tietojen mukaan kyse ei ole loukkaantumisesta tai sairastumisesta.
HPK:n kanadalaisvahvistus Michael Joly laitakahinassa Ässien Nikolas Matinpalon kanssa joukkueiden välisessä ottelussa 17. syyskuuta. Kuva: Tomi Vesaharju / HäSa
HPK:n kanadalaisvahvistus Michael Joly laitakahinassa Ässien Nikolas Matinpalon kanssa joukkueiden välisessä ottelussa 17. syyskuuta. Kuva: Tomi Vesaharju / HäSa

HPK:n alkukauden paras maalintekijä ja pistemies Michael Joly ei ole kokoonpanossa tänään HIFK:ta vastaan Helsingissä. Joly on alkukaudella iskenyt kuudessa pelaamassaan ottelussa tehot 4+3=7.

Hämeen Sanomien tietojen mukaan Jolyn poissaolossa ei ole kyse loukkaantumisesta tai sairastumisesta.

Joly sai kritiikkiä HPK:n edellisessä ottelussa KalPaa vastaan puolustuspelaamisestaan esimerkiksi Hämeen Sanomien Kiekkokiuas-podcastissa. HPK hävisi ottelun 4–1. Vaikka Joly iski joukkueensa ainoan maalin ylivoimalla, hänen teholukemansa oli -2.

HPK:n päävalmentaja Matti Tiilikainen on tehnyt myös useita muita muutoksia kokoonpanoonsa. Keskushyökkääjänä kauden alussa pelannut Matt Marcinew on esimerkiksi siirretty nelosketjun laitaan.

 

HPK:n kokoonpano HIFK:ta vastaan:

Joel Janatuinen–Sean Collins–Juuso Ikonen
Ryan Johnston–Arttu Pelli

Markus Nenonen–Tommi Tikka–Antti Pihlström
Arto Laatikainen–Otto Latvala

Oliver Kiljunen–Henri Kanninen–Philippe Cornet
Ossi Ikonen–Valtteri Jeskanen

Miro Ruokonen–Artturi Toivola–Matt Marcinew

Seitsemäs puolustaja: Mario Grman

HPK:n maalissa aloittaa Eetu Laurikainen.

Menot