Kiekko Urheilu

HPK:n Erkka Seppälä ei aikaillut jatkoajalla

Erkka Seppälä iski HPK:n voittomaalin lauantaina Ritariareenassa.

Keskushyökkääjä Erkka Seppälä tuuletti makeaa maalia lauantaina Ritariareenassa. Seuransa liigamiehistössäkin pelaava Seppälä iski Kerhon voittomaalin jatkoajalla Nuorten SM-liigan ottelussa Turun Palloseuraa vastaan. Seppälä ei kauan aikaillut, sillä kiekko upposi TPS:n maalin 31 sekunnin pelin jälkeen.

Seppälän veto oli sen verran sähäkkä, että maalin takarautaan kilahtanut osuma hyväksyttiin vasta videotarkistuksen jälkeen.

Voitto-osuman syöttivät Seppälän tavoin HPK:n edustusjoukkueessa kannuksia hankkineet Jaakko Kuusisto ja Valtteri Puustinen.

Numeroihin 3–2 (0–1, 2–0, 0–1, 1–0) päättyneen ottelun voitto ei mennyt väärälle joukkueelle. TPS:n maalivahdille Tomas Keinäselle nimittäin kertyi 40 torjuntaa, kun Kerhon maalia vartioinut Tuomas Aalto selvisi 19 torjunnalla.

– Muutamaa nukahdusta lukuun ottamatta pelasimme hyvän ottelun. Maalipaikkoja oli kyllä useampaankin osumaan, mutta emme vaan saaneet paluukiekkoja ja ohjureita sisään, jutteli HPK:n päävalmentaja Juuso Nieminen pelin jälkeen.

 

Kerho iski varsinaisen peliajan maalinsa toisessa erässä reilun kahden minuutin sisällä. 1–1-tasoitusmaalissa asialla oli keskushyökkääjä Santtu Hakanen (syöttäjät Kasperi Heinänen ja Wäinö Lehkonen). Laitahyökkääjä Valtteri Suni (Matti Laitila) vei puolestaan joukkueensa 2–1-johtoon.

– Liigamiehemme tulivat tänään vahvasti mukaan, mutta tuttujen kavereiden kanssa myös muut pelaajat pääsivät vauhtiin, Nieminen pohti.

Kerhon pelit jatkuvat perjantaina Tampereella. Joukkue kohtaa tuolloin Ilveksen. HäSa