fbpx
Urheilu Hämeenlinna

Jo kolme vahvistettua koronavirustartuntaa HPK:n U20-joukkueessa, liigajoukkuekin asetettu karanteeniin – HPK:n illan Tappara-peli peruttu

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri suositteli liigajoukkueen toiminnan keskeyttämistä. HPK:n U20-joukkue on asetettu karanteeniin.
Arkistokuva: Arno Juutilainen

HPK:n U20-joukkueessa on todettu kolme koronavirustartuntaa. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri ilmoitti Twitterissä torstaina iltapäivällä toisesta koronavirustarunnasta.

HPK ilmoitti verkkosivuillaan kolmannesta tapauksesta iltapäivällä vähän ennen puoli neljää. Myös HPK:n liigajoukkue on karanteenissa 21. syyskuuta asti.

HPK:n liigajoukkue ilmoitti keskeyttävänsä toimintansa toistaiseksi, koska kerhon U20-joukkueessa todettiin koronavirusta.

Tämä johti siihen, että torstai-iltana pelattava HPK-Tappara-harjoitusottelu on peruttu. HPK:n piti kohdata Tappara Rinkelinmäellä. HPK tiedotti asiasta torstaiaamuna.

HPK:n liigajoukkue keskeytti toimintansa sen vuoksi, että Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri suositteli sitä vahvasti.

Koko U20-joukkue on asetettu karanteeniin. Jo aiemmin U20-joukkueen toiminta oli keskeytetty.


Koronavirusta Jukureissa

HPK:n U20-joukkue pelasi syyskuun alussa Jukureiden U20-joukkuetta vastaan Hämeenlinnassa, ja tällä viikolla Jukurit ilmoitti, että heidän U20-joukkueessa on todettu koronavirusta.

Välittömästi Jukureiden koronavirustiedon jälkeen HPK ilmoitti keskeyttävänsä U20-joukkueensa toiminnan.

Torstaiaamuna Jukurit tiedotti, että heidän U20-joukkueessaan on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa. Tartuntojen kokonaismäärä on tällöin heillä 22. Jukureiden mukaan kaikki koronavirustartunnat liittyvät suoraan liigajoukkueeseen.

Lue myös: Koronauhka leijuu nyt HPK:nkin yllä – Kerhon U20-joukkueen harjoitukset ja pelit on peruttu ensi tiistaihin saakka (8.9.2020)

HPK Liiga oy tiedottaa asiasta lisää torstain aikana.

Lue myös: Ruununmyllyn koulussa koronavirustartunta – 56 oppilasta ja viisi henkilökunnan jäsentä karanteeniin

 

Uutista päivitetty tiedolla tuoreesta koronavirustartunnasta 10.9. kello 13.33. Otsikkoa korjattu 10.9.2020 kello 14.46: alun perin sai käsityksen, että U20-tartunnan saaneet olisivat kaikki pelaajia. Tästä ei ole varmistettua tietoa.

Uutista ja otsikkoa päivitetty 10.9. kello 15:28 tiedolla tuoreesta koronavirustartunnasta. 

Menot