Kiekko Urheilu

HPK:n naisille rutiinivoitto

Sarjajumbo KJT Haukat ei saanut horjutettua vahvempaa kotijoukkuetta.
HPK:n Elina Heikkinen yrittää päästä karkuun KJT:n Leyre Villarilta.

HPK-kiekkonaisten perjantainen kotipeli Naisten liigassa viimeisenä olevaa KJT Haukkoja vastaan noudatteli pelin ennakkoasetelmia varsin tarkasti. Liikkuvampi ja taitavampi HPK ei antanut missään vaiheessa ottelun avaimia vierailijoiden haltuun, vaan pelin hallinta oli varsinkin ensimmäisessä ja kolmannessa erässä kotijoukkueen käsissä. Pelin loppulukemat olivat lopulta varsin selvät 4–1 (2–0, 2–1, 0–0).

Pelissä nähtiin tukku komeita kotijoukkueen maaleja, joista vastasivat Iida Haakana, Jutta Stoltenberg, Heta Seikkula ja Kiti Seikkula. Julia Liikala keräsi kolme syöttöpistettä. HPK:n maalia vartioinut Riikka Oinonen torjui ottelussa 21 kertaa. KJT Haukkojen maalilla pelannut Alanna Serviss otti 35 torjuntaa.

 

Kerhon päävalmentaja Markku Pirttiniemi antoi joukkueelleen täyden tunnustuksen illan esityksestä. Kolmen pisteen voitto oli juuri sitä, mitä kotijoukkueelta odotettiinkin.

– Tämä oli meiltä ihan hyvä ja liikkuva peli tänään. Kaveri ei ollut tänään kovin vahva, mutta tämä oli tauon jälkeen meiltä hyvää pelaamista, ja saimme tehtyä paikoistamme maaleja. Totta kai siellä olisi voinut tehdä enemmänkin maaleja, mutta ollaan tyytyväisiä tähän. Etenkin nuoret likat, jotka olivat tänään mukana, pelasivat todella hyvin, Pirttiniemi arvioi.

HPK:n pelit jatkuvat sunnuntaina Tampereella, jolloin vastaan asettuu sarjakärjessä oleva Ilves.

– Tämä on nyt kova rypistys tauon jälkeen. Toivotaan, ettei tule enempää pelaajia kipeäksi, päävalmentaja toivoi. HäSa

Päivän lehti

7.8.2020