Urheilu

HPK:n nuorten hyvä taistelu ei riittänyt Jokereiden vieraana

Atso Lehtinen teki Kerhon maalin Helsingissä. Kuva: Riku Hasari
Atso Lehtinen teki Kerhon maalin Helsingissä. Kuva: Riku Hasari

HPK taisteli hyvin, mutta ei onnistunut kukistamaan jääkiekon Nuorten SM-liigan kärkijoukkuetta Jokereita lauantaina Helsingissä. Kerho piti kotijoukkuetta lujilla aina pelin toiseksi viimeiselle minuutille saakka, ennen kuin Jokerit iski loppunumeroiksi 4–1 (1–0, 1–1, 2–0) paiskaamalla kaksi viimeistä maaliaan Kerhon pelatessa ilman maalivahtia.

Puolustaja Atso Lehtinen teki HPK:n maalin ottelun toisessa erässä. Osuman syöttivät Erkka Seppälä ja Tomi Palo.

HPK järjesti hikisen iltapuhteen Jokereiden maalivahdille Benjamin Kalliolle (34 torjuntaa). Kaukalon toisessa päässä pelannut Tuomas Aalto kokosi 20 torjuntaa.

Kerholla oli takanaan kolmen voittopelin putki. Nousujohteisesti viime aikoina pelannut joukkue onnistui puristamaan hyvän esityksen Helsingissäkin.

– Onnistuimme hyvin todella laadukasta joukkuetta vastaan, myös ihan laadukkaassa ottelussa. Se vain jäi nyt harmittamaan, kun emme pystyneet vääntämään voittoa, vaikka siihen oli kyllä ihan hyvät saumat. Maalit jäivät kuitenkin tällä kertaa piippuun, jutteli HPK:n päävalmentaja Janne Sinkkonen pelin jälkeen.

Sinkkonen oli tyytyväinen koko joukkueensa esitykseen.

– Lähdimme otteluun hyvällä sykkeellä, vaikka perjantain SaiPa-peli ei ollutkaan meiltä mikään huippuesitys. Hyvin pystyimme kuitenkin pitämään pelin kasassa, ja saan olla kyllä ylpeä poikien esityksestä, Sinkkonen kehui.

Kerhon nuoret jatkavat pelejään ensi perjantaina kohtaamalla kotikaukalossaan Lahden Pelicansin.

Päivän lehti

29.9.2020

Fingerpori

comic