Urheilu

HPK:n Petteri Nikkilän vamma sittenkin pelättyä lievempi – Toivola: Emme vielä hanki apuvoimia

HPK:n puolustajaa Petteri Nikkilää ei nähdä kaukalossa jääkiekkoliigan avauskierroksella syyskuun 14. päivänä. Viime perjantain harjoitusottelussa Ilvestä vastaan jalkansa loukannut Nikkilä saattaa kuitenkin palata tositoimiin vielä syyskuun aikana.

HPK:n urheilujohtajan Mika Toivolan mukaan Nikkilän vammaa tutkittiin tarkemmin maanantaina, ja vamma osoittautui ensimmäisiä arvioita lievemmäksi. HPK:n tiedotteen mukaan Nikkilä on 4-5 viikkoa sivussa.

Hämeen Sanomien viime lauantaina julkaistujen tietojen mukaan ensimmäiset arviot olivat, että Nikkilä joutuisi olemaan poissa pelikentiltä useamman kuukauden.

– Kuukausia mies ei ole missään nimessä sivussa. Sarja-avauksessa Turussa TPS:aa vastaan Nikkilää ei kuitenkaan vielä nähdä kokoonpanossa, mutta sen jälkeen tilannetta tarkastellaan peli kerrallaan. Olemme kyllä varautuneet siihenkin tilanteeseen, että toipuminen ei etenekään ihan toivotulla tavalla. Tässä vaiheessa emme kuitenkaan vielä hanki apuvoimia pakkikaartiimme, Toivola sanoo.

Nikkilä loukkasi lonkankoukistajaansa Ilves-ottelun toisessa erässä. Luottopuolustajan vakavampi loukkaantuminen olisi ollut HPK:lle kova takaisku. Hän on Arto Laatikaisen ja Niklas Frimanin ohella HPK:n puolustuksen kokeneempaa kaartia. Seuran oma kasvatti on pelannut liigassa viiden kauden aikana 248 runkosarja- ja 11 pudotuspeliottelua.

Päivän lehti

28.11.2020

Fingerpori

comic