Urheilu Hämeenlinna

HPK:n U20-joukkueessa kuusi uutta koronavirustartuntaa

HPK:n U20-joukkueen koronatartuntojen kokonaismäärä on nyt 14.
Kuva: Sara Aaltio
Kuva: Sara Aaltio

HPK:n koko U20-joukkueen kattaneissa maanantaina suoritetuissa koronatesteissä on todettu kuusi uutta koronavirustartuntaa. Maanantaina testattiin kaikki aiemmin testaamattomat ja aiemmin negatiivisen testituloksen saaneet.

HPK:n U20-joukkueessa on löydetty yhteensä 14 koronavirustartuntaa. Joukkueen ensimmäinen positiivinen testitulos todettiin keskiviikkoiltana 9. syyskuuta. Koronavirustautia sairastavat joukkueen jäsenet ovat kotihoidossa. HPK:n tiedotteen mukaan heidän oireensa ovat ”joko vähäisiä, loppuneet tai oireita ei ole”.

Joukkueeseen kuuluvien pelaajien ja toimihenkilöiden karanteeni päättyy 21. syyskuuta, jolloin HPK:n U20-joukkue kokoontuu harjoituksiin ensi kertaa. Harjoituksiin eivät oosallistu ne, joiden karanteeni on mahdollisesti pidentynyt positiivisen testituloksen vuoksi tai jotka sairastavat edelleen koronavirustautia.

– HPK kiinnittää erityistä huomiota positiivisen tuloksen saaneiden paluuseen harjoittelun osalta. Harjoitusohjelmat suunnitellaan yhteistyössä lääkäreiden kanssa ja harjoittelun vaikutusta seurataan tarkasti, tiedotteessa muotoillaan.

HPK:n U20-joukkueen seuraava ottelu pelataan näillä näkymin 23. syyskuuta, jolloin vastassa olisi vierasottelussa Pelicans.

HPK ei tiedota HPK U20-joukkueen koronatilanteesta enempää. HäSa

Päivän lehti

29.9.2020

Fingerpori

comic