fbpx
Urheilu Hämeenlinna

HPK:n U20-nuorilla vahva viikko – "Joukkue on taistellut hienosti kärkijoukkueita vastaan"

HPK:n nuorten joukkue on pelannut vahvan kolmen ottelun viikon U20-ikäluokan SM-alkusarjassa. Lauantaina sarjanelonen KalPa joutui lähtemään Kuopioon tappio niskassaan. 

HPK vei jatkoajalle venyneen ottelun 5–4 (1–1, 2–3, 1–0, 1–0) ja kohensi asemiaan taistelussa paikasta 12 parhaan joukkoon varsinaiseen SM-sarjaan. Sijoitus on nyt alkusarjassa kymmenes. 

– Joukkue on taistellut hienosti kärkijoukkueita vastaan. Yhdeksän pistettäkin kolmesta pelistä olisi ollut tällä viikolla mahdollinen ja viisi saatiin. Yhdeksään erään mahtui vain yksi huono erä, olen todella tyytyväinen, päävalmentaja Marko Rairama summasi viikkoa. 

Ykkösketjusta Tomi Palo iski voittomaalin Jimi Rönkkösen (0+3) syötöstä ja peliajalla puolustaja Samppa Saarinen (2+0) teki kaksi maalia. 

Takaa-ajovaiheessa osumat viimeistelivät myös Verneri Ahonen ja Viljami Korpela ja syöttöpisteitä saivat Juuso Kekarainen (0+2), Justus Ojala, Vili Alitalo ja Niklas Meriläinen. Maalinsuulla Simon Opatovsky otti 20 torjuntaa. 

– Laadukas joukkue oli taas vastassa ja hyvin jätkät vastasivat, ansaitut pisteet meille. Ensimmäinen erä oli hyvä, mutta toisessa sattui ja tapahtui ja kaveri pääsi kolme maalia edelle. Huikea nousu takaa rinnalle ja ohi, joukkue puhaltaa hienosti yhteen hiileen, Rairama iloitsi.

Menot

Uusimmat