Urheilu

HPK:n urheilujohtajahaku etenee

HPK Liiga oy:n hallituksen puheenjohtajana Jari Koskista seurannut Matti Vihervuori ilmoitti toukokuun alussa Hämeen Sanomissa, että HPK tulee palkkaamaan urheilujohtajan vahvistamaan organisaatiotaan.

– On oltava selkeät vastuuhenkilöt. Talouspuolen vahvistaminen tarkoittaa sitä, että toimitusjohtajalla on mahdollisuus keskittyä talouspuoleen enemmän. Jos puhun urheilupuolen kehittämisestä, se tarkoittaa henkilön rekrytoimista sille paikalle. Tahtotila on, että liikuttaisiin aika nopeasti tässä asiassa, Vihervuori kommentoi toukokuussa.

 

Rekrytointiprosessi on edennyt HPK-kulisseissa kaikessa hiljaisuudessa.

Vihervuori myöntää nyt, että kandidaatteja on jo lähestytty.

– Näin on. Olemme olleet tiettyihin potentiaalisiin henkilöihin yhteydessä ja keskustelleet heidän kanssaan, Vihervuori sanoo.

HPK ei aio vatuloida päätöksen kanssa pitkään. Toive on, että palkattava henkilö olisi rekrytoituna jo hyvissä ajoin ennen tulevan liigakauden alkua.

– Tarkkaa aikataulua nimitykselle ei kuitenkaan vielä ole. Uskon kuitenkin, että tämän kuun aikana ollaan jo aika pitkällä, Vihervuori ynnää.

Vihervuoren mukaan HPK on kartoittanut vaihtoehtoja muualtakin kuin Hämeenlinnasta.

– On oltu yhteydessä henkilöihin omalta seudulta, mutta myös ulkopuolelta.

 

Vihervuori paljastaa, että tulevan urheilujohtajan toimenkuva on myös hahmottunut. Uuden urheilujohtajan toivotaan kantavan vastuuta myös junioripuolen kehittämisessä.

– Tietty ajatus toimenkuvasta on syntynyt. Urheilutoimen vastuu kuuluisi edustusjoukkueesta aina A-, B- ja C-junioreihin asti yhteistyössä HPK-juniorijääkiekon kanssa. HäSa

Päivän lehti

20.10.2020

Fingerpori

comic