Urheilu

HTL:n kisat kerää taitoluistelijat Hämeenlinnaan

Hämeenlinnan Taitoluistelijoilla on aiempien vuosien tapaan vahva edustus perjantaina käynnistyvissä kisoissa.

Hämeenlinnan Taitoluistelijat järjestää viikonvaihteessa jo kymmenettä kertaa yhden kauden suurimmista taitoluistelun yksinluistelukilpailuista Suomessa

Metritiski-areenassa käytävään HTL CUP 2018 -kisaan odotetaan noin 400 luistelijaa. Jäätaitureita saapuu 23 seurasta, ja kilpailusarjoja on 18.

Kilpailu on myös Hämeenlinnan seuran kauden avajaiskilpailu.

Laaja osallistujajoukko koostuu eri-ikäisistä ja taitotasoisista kilpa- kuin harrastesarjojen luistelijoista.

Hämeenlinnan Taitoluistelijoilla on aiempien vuosien tapaan vahva edustus perjantaina käynnistyvissä kisoissa. Osallistujia löytyy Mineistä, Taitajista, Aluesarjoista, Silmuista, Debytanteista, Noviiseista ja Junioreista.

HTL:n ykkösryhmästä kilpailevat Junioreista Elli Kaila, Senni Ojala ja Vilhelmiina Saloranta. Heidän sarjojensa lyhytohjelma luistellaan lauantaina ja vapaaohjelma sunnuntai-iltana.

Lauantaina tuntumaa jäähän ottavat puolestaan Noviisit Roosa Halme ja Sofia Ruuttunen sekä A-Silmuissa kautensa aloittava Josefiina Länsiö. Sunnuntaina ovat vuorossa Debytantti-tyttöjen Linnea Plantingin ja Tia Pyhäjoen esitykset.

Mittavat kisat ovat jälleen kova ponnistus HTL:lle.

– Tämän luokan taitoluistelukilpailun järjestäminen vaatii uskomattoman paljon talkootyötunteja seuran jäseniltä. Jo nyt pitää kiittää kaikkia, jotka ovat mukana järjestelyissä, sanoo kilpailunjohtaja Satu Petramaa.

HTL CUP 2018 alkaa perjantaina jo kello 13.30. Ensimmäisenä päivänä kilpaillaan kello 21 saakka. Viikonvaihteessa kilpaillaan lauantaina kello 7.45–21 ja sunnuntaina kello 8–21.30.