fbpx
Kiekko Urheilu Hämeenlinna

Hyökkääjä Elmeri Kaksonen HPK:n liigamiehistöön – Alex Lindroos palaa Pelicansiin

Elmeri Kaksonen pelasi SaiPassa jo kaudella 2008–2009, jolloin lappeenrantalaiset vierailivat Rinkelinmäellä. Kuva: JS=Juhani Salo
Elmeri Kaksonen pelasi SaiPassa jo kaudella 2008–2009, jolloin lappeenrantalaiset vierailivat Rinkelinmäellä. Kuva: Juhani Salo / HäSa, arkisto

Jääkiekkoliigassa pelaava HPK on solminut vuoden loppuun asti kestävän lainasopimuksen Imatran Ketterän laitahyökkääjän Elmeri Kaksosen kanssa. Viikko sitten Hämeenlinnaan lainasopimuksella Pelicansista siirtynyt puolustaja Alex Lindroos on puolestaan kutsuttu takaisin Lahteen.

Kaksonen, 34, on pelannut tällä kaudella Mestistä Ketterän paidassa. Sitä ennen hän oli tahkonnut liigajäillä 14 vuotta, suurimman osan SaiPassa.

– Elmeri on kokenut pelaaja, joka tietää Liigan vaatimustason. Hän tuo meille lisää vaihtoehtoja kokoonpanoon, kertoo HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola.

Lindroosin oli tarkoitus olla lainalla HPK:ssa joulukuun puoliväliin saakka, mutta Pelicans on päättänyt käyttää takaisinkutsuoptiotaan loukkaantumisten vuoksi.

HPK pelaa seuraavan ottelunsa lauantaina Tapparan vieraana Hakametsän hallin jäähyväisottelussa.

Menot

Uusimmat