fbpx
Urheilu

Hyökyvaara jatkaa… Härmän luotsina

Kakkosessa pelaava Härmä ja nykyinen vastuuvalmentaja Janne “Mile” Hyökyvaara ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen.

Hyökyvaara tuli Härmän peräsimeen kesäkuussa, ja on nostanut siitä lähtien joukkueen vaatimustasoa niin harjoituksissa kuin pelikentillä.

Hyökyvaaralla onkin Härmän täysi tuki takanaan.

– Neuvottelut sujuivat aika kivuttomasti. Olen tyytyväinen siihen, että minut todella haluttiin tähän hommaan. Hyvin ja nopeasti saatiin asiat hoidettua, Hyökyvaara iloitsee.

– Tavoitteet tarkentuvat tietysti kauden jälkeen, kun nähdään millä sarjatasolla pelataan. Loppukauden selkeä tavoite on totta kai säilyä sarjassa.

Keskustelut Hyökyvaaran jatkosta Härmän luotsina alkoivat heinäkuussa.

– Hyvissä ajoin kun tehtiin tämä kahden vuoden jatko, niin minulla ei ole ehdotonta väliä, jos käy ohraisesti ja tiputaan. Sitten työ alkaa Kolmosesta. Ensi kaudella katsotaan asetelmat, mahdollisuudet sekä pelaajat, ja tehdään tavoitteet sen mukaisesti.

Härmän manageri Petri Kesti on tyytyväinen Hyökyvaaran jatkosta.

– Tällä on iso merkitys tulevaisuutta ajatellen. Nyt mennään kaksi vuotta Hyökyvaaran komennossa, joten tässä on loistava tilaisuus lähteä rakentamaan tulevaisuutta. Iso palanen valmennuksesta on nyt täytetty. Tästä on hyvä lähteä etsimään Milelle kakkosvalmentajaa ja tietenkin myös pelaajia. Uskon, että tämä oli seuran kannalta paras ratkaisu, Kesti myhäilee. (HäSa)

 

 

Asiasanat

Menot