Urheilu Janakkala

Iida Järvinen jättää Janan ja siirtyy superpesisjoukkueeseen, myös kaksi lukkaria lähti pelinjohdon vaihduttua: "Seura toimi miten toimi, enkä enää halunnut pelata"

Lukkarit Janika Rantanen ja Riia Virto lähtevät Janakkalan seurasta.
Iida Järvistä ei nähdä enää tällä kaudella Janan kokoonpanossa. Kuva: Riku Hasari
Iida Järvistä ei nähdä enää tällä kaudella Janan kokoonpanossa. Kuva: Riku Hasari

Pesäpalloilija Iida Järvinen siirtyy Janakkalan Janan ykköspesisjoukkueesta loppukauden ja myös ensi kauden kattavalla sopimuksella Mynämäen Vesan superpesisjoukkueeseen.

Hän ei ollut enää Janan kokoonpanossa keskiviikon kotiottelussa helsinkiläistä Roihua vastaan.

Mynämäellä ja Janalla on ollut pelaajavaihtoa, mutta Järvinen ei ole ollut näissä kuvioissa mukana.

Siirron taustana oli pelinjohdon vaihtuminen Janassa parisen viikkoa sitten. Samassa yhteydessä myös joukkueen lukkarit Janika Rantanen ja Riia Virto ilmoittivat lähtevänsä seurasta.

– Seura toimi miten toimi, enkä enää halunnut pelata Janassa. Sopimukseni purettiin ja pohdin vaihtoehtoja, mihin mennä. Mynämäeltä oltiin minuun yhteydessä ja tein sopimuksen sinne, 20-vuotias Järvinen kertoo.

– Tosi odottavaiset tunnelmat ovat, mahtava fiilis kun pääsee ylemmäs superiin pelaamaan.

 

Järvinen oli aiemmin mukana Rauman Feran superpesisryhmässä. Siellä tilastoihin tuli talvikauden SM-hallisarjapelejä.

Kesäkauden debyytti superpesiksessä on edessä näillä näkymin lauantaina, kun Mynämäki kohtaa kotonaan Lappeenrannan Pesä Ysit ja hakee kauden avausvoittoaan.

– Kesän olen asunut Turengissa, mutta opintojen alettua asun Helsingissä ja reissaan sieltä Mynämäelle. Pelipaikasta lauantain otteluun ei vielä ole tietoa, mutta on huikeaa päästä debytoimaan superissa, Järvinen iloitsee. HäSa 

Päivän lehti

25.9.2020

Fingerpori

comic