Kiekko Urheilu Helsinki

IL: Olli Jokisesta tulossa Jukurien päävalmentaja

Hämeen Sanomat uutisoi virheellisesti keskiviikkona Tommi Hämäläisen olevan seuraava Jukureiden päävalmentaja. "Olin mukana kahden joukossa, mutta jäin kisassa toiseksi", Hämäläinen sanoo Keski-Uusimaa -lehdelle.
Olli Jokinen tunnetaan pitkästä ja maineikkaasta pelaajaurastaan muun muassa Leijonien paidassa. Kuva: Martti Kainulainen
Olli Jokinen tunnetaan pitkästä ja maineikkaasta pelaajaurastaan muun muassa Leijonien paidassa. Kuva: Martti Kainulainen

Olli Jokisesta on tulossa miesten jääkiekkoliigassa pelaavan Jukurien seuraava päävalmentaja, kertoo Iltalehti verkkosivuillaan. Myös Ilta-Sanomien mukaan Jokinen on mikkeliläisjoukkueen tuleva päävalmentaja.

NHL:ssä yli 1  200 runkosarjan ottelua pelannut Jokinen on valmentanut viime vuodet junioripelaajia South Florida Hockey Academy -nimisessä akatemiassa, jossa hän on myös omistajana.

Jukurien nykyisen päävalmentajan Marko Kauppisen on jo aiemmin kerrottu jättävän mikkeliläisjoukkueen tämän kauden jälkeen. Jukurit on Liigassa sijalla 12.

Hämeen Sanomat uutisoi keskiviikkona virheellisesti, että Tommi Hämäläinen olisi Jukurien seuraava päävalmentaja. Hämäläinen kiisti tiedon torstaina Keski-Uusimaa-lehdelle.

– Ei pidä paikkaansa. Olin mukana kahden joukossa, mutta jäin kisassa toiseksi. Tämä on info, jonka Jukureilta sain. Ensi kaudeksi minulla ei ole diiliä mihinkään, Hämäläinen sanoi Keski-Uusimaalle.

Menot