Urheilu

Janan sisäpeli pyöri hyvin Porissa

Janakkalan Janan naisten Ykköspesisjoukkue ei tehnyt turhaa reissua sunnuntaina Poriin. Hyvän ottelun pelannut Jana kukisti Porin Pesäkarhut jaksoin 2–0 (11–9, 5–3).

Janan sisäpeli oli tällä kertaa todella tehokasta. Ennen sunnuntain ottelua joukkue oli tehnyt 40 juoksua, mutta nyt helähti tilastoihin kertaheitolla 16 onnistumista.

– Kyllä esityksemme oli tällä kertaa todellista sisäpelin juhlaa. Hyvää oli varsinkin se, että pystyimme tekemään vähintään yhden juoksun jokaisella sisävuorollamme.

– Onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja juuri ne pelaajat, joiden pitäisi heilua tehokkaina mailan varressa, pääsivät nyt vauhtiin oikein kunnolla, jutteli Janan pelinjohtaja Toni Ojala.

Janalle juoksuja löivät ja toivat Petra Pihlström (5/0), Iida Järvinen (3/1), Sanna Ahola (1/4), Fanni Kanerva (0/5), Riina Kanerva (1/2), Outi Aho (1/1), Essi Leppänen (2/0), Emma Heikkilä (0/1), Stina Parantainen (0/1) ja Minna Pirinen (0/1).

Janan rankka reilun viikon mittainen jakso Ykköspesiksessä jatkuu keskiviikon kotiottelulla Rauman Feraa vastaan.

– Se on neljäs peli lyhyen ajan sisällä. Tytöille pitää nostaa hattua, sillä pelaaminen lähes 30 asteen helteessä ei ole ihan helppoa, pelinjohtaja Ojala muistutti.

Päivän lehti

28.10.2020

Fingerpori

comic