Urheilu

JanPa maksoi potut pottuina

Kuva: .
Kuva: .

Janakkalan Pallo nappasi makean voiton jalkapallon miesten Kolmosessa torstaina Nokialla. Tehokkaan ottelun pelannut JanPa kukisti Tampereen piirin lohkossa Nokian Palloseuran maalein 4–2 (3–0).

Vielä kevätkierroksella NoPS parempi maalein 4–0, mutta nyt JanPa maksoi potut pottuina ja oli vahva etenkin avausjaksolla. Joukkue sai toivoton hyvän startin Jukka-Pekka Tuomenojan kahdella maalilla (17 ja 20 minuutin pelin jälkeen). Ennen taukoa NoPS:n verkkoa heilutteli vielä Jukka Suhonen, joka tuuletti maaliaan 36. minuutilla.

Tuomenoja kruunasi hyvän ottelunsa tälläämällä myös JanPan neljännen maalin. Tuomenojan hattutemppu kirjattiin tilastoihin 59 minuutin kohdalla.

JanPan valmentaja Jarkko Lehtonen oli tyytyväinen koko miehistönsä peliin.

– Nyt saimme kyllä ison ja ansaitun voiton. Tavoitteenamme oli tehdä ottelun ensimmäinen maali ja sehän onnistui. Siitä pelimme sitten lähti rullaamaan todella hyvin.

– Puolustimme tiiviisti ja iskimme hyvin vastustajaan. Tällaisella pelillä voittoja tulee vielä loppukaudesta. Nyt nimittäin olemme kohdanneet lohkomme kärkiporukat, Lehtonen muistutti.

JanPa jatkaa pelejään ensi perjantaina kotikentällään Liinalammilla. Kello 19 alkavassa ottelussa vastustajana on tamperelainen AC Estudiantes.

Päivän lehti

21.2.2020