Urheilu

JanPa taipui kotikentällään – futisselostaja Ville Kuusinen kuritti janakkalalaisia avausmaalillaan

Janakkalan Pallo kärsi kauden toisessa ottelussaan miesten Kolmosessa perjantai-iltana kauden ensimmäisen tappionsa. Kauden avausottelussaan Tampereen Peli-Toverit luvuin 6–2 murskannut JanPa taipui nyt Nokian Palloseuralle kotikentällään niukasti 1–2 (1–1).

Ottelun avausmaalin iski Viasatin jalkapallolähetyksistä tuttu selostaja Ville Kuusinen 40. peliminuutilla. JanPan kuitti tuli kuitenkin nopeasti, kun pelaajavalmentajan ominaisuudessa Harri Suhonen tasoitti kaksi minuuttia myöhemmin puoliaikalukemiksi 1–1.

Ottelun loppulukemat sinetöi toisella puoliajalla 70. minuutilla NoPSin Samu Jokela.

JanPa otti 71. peliminuutilla kehiin Kakkosessa pelaavan HJS:n päävalmentajan Lauri Hakasen. JanPalla oli Hakasen lisäksi ottelussa HJS:stä apuvoimina mukana Leevi Ahola ja Juuso Kemppainen.

Koska päävalmentaja Jarkko Lehtonen ei ollut perjantaina joukkueen mukana, vetovastuussa oli Suhonen apunaan Härmän naisia viime kaudella valmentanut Tero Helin.

– NoPS on aina vähän hankala vastustaja ja sellainen inhottava joukkue. Meillä oli otteluun hyvät lähtökohdat, koska HJS:stä oli laatuäijiä mukana ja tasapäisesti taistelimmekin, Suhonen ynnäsi.

– Ehkä omassa pallollinen pelimme nurtsilla pitkästä aikaa oli hieman hankalaa. Hampaankoloon jäi.

Myös selostaja Kuusisen maali jäi korpeamaan.

– Molemmat maalit olivat vähän halpoja. Pelitaitoja näytti selostajalla kuitenkin olevan. Ehkä hän on katsonut jalkapalloa tarpeeksi, Suhonen veisteli. HäSa

Päivän lehti

3.7.2020