Urheilu Janakkala

JanPa tappiolla alempaan loppusarjaan

Janakkalan Pallo taisteli kotikentällään paikasta jalkapallon Kolmosen ylempään loppusarjaan, johon olisi tarvittu voitto lohkokolmonen Tampere Unitedista. 

Se ei kuitenkaan onnistunut, sillä vieraat hakivat pisteet 170 katsojan edessä maalein 0–3 (0–1). Avausosuman teki 15. minuutilla Eino-Veikko Ek ja TamU:n voiton varmistivat toisen jakson maaleillaan Ali Aitbenzanzoun (69min) ja Panu Väliaho (86min). 

– Vastus oli todella hyvä, TamU tavoittelee nousua Kakkoseen ja peli oli kovatempoinen. Jouduimme ottamaan vastaan, mutta oli meilläkin omat hetkemme ja paikkamme eli sikäli olen kyllä tyytyväinen peliimme, JanPan päävalmentaja Jarkko Lehtonen kommentoi. 

JanPan saldo läntisen alueen B-lohkon yhdestätoista alkusarjan pelistä oli viisi voittoa ja kuusi tappiota maalierolla 23–23. Eroa kuudenteen sijaan ja ylempään loppusarjaan jäi kaksi pistettä. 

Alkusarjan pisteet jäävät voimaan. Alemman loppusarjan viimeiset putoavat ensi kaudeksi Neloseen. 

– Alkukaudesta meille tuli pari turhaa tappiota, mutta loppuun saatiin kolme voittoa putkeen. Luottavaisin mielin olen. Tekemisen taso pitää saada säilymään ja palloja maaliin, Lehtonen tuumasi.

Päivän lehti

29.9.2020

Fingerpori

comic