Urheilu Janakkala

JanPa yllätti Sepot kauden ehjimmällä pelillä

Janakkalan Pallon miesten edustusjoukkue otti komean voiton Kolmosen ottelussa, kun se kaatoi perjantai-iltana Valkeakoskelta vieraaksi saapuneen Pallo-Sepot maalein 4–1 (2–1). Pallo-Sepot oli ennen illan kamppailua ollut JanPalle vaikea vastus, mutta tällä kertaa Turengin isännät olivat vieraitaan selvästi edellä.

– Kauden ehjin peli meiltä, ehdottomasti, ja se lämmittää mieltä, iloitsi JanPan päävalmentaja Jarkko Lehtonen illan päätteeksi.

– Pallo-Sepot on erittäin vaikea voitettava, jos joukkue pääsee pelaamaan johtoasemassa. Tänään saatiin hyvällä alulla 2–0-johto, jonka jälkeen pelin kontrolli oli täysin meillä. Lisäksi tekemämme maalit olivat todella hyvin pelattuja. Varsinkin Joonas Ruohomäen avausosuma oli kaunis ja Joonas pelasi muutenkin kauden parhaan pelinsä, Lehtonen kehui omiaan.

JanPan muut osumat merkittiin Juuso Kemppaiselle, Kaarle Keskitalolle sekä Leevi Aholalle. Voitto merkitsee tässä vaiheessa kautta sitä, että ennen viimeistä runkosarjan peliä (TamU vieraissa) Turengin ylpeys omaa vielä mahdollisuudet jopa ylempään loppusarjaan. HäSa

Päivän lehti

28.9.2020

Fingerpori

comic