Urheilu

JanPalle karu tulikaste Pullerilla

Janakkalan Pallo sai surkean alun jalkapallon Kolmosen otteluilleen sunnuntaina Pullerin kentällä. Sarjanousijan vieraana ollut Tampereen Ilveksen kakkosjoukkue jyräsi voittoon hurjin lukemin 11–1 (4–1).

JanPa pysyi vaivoin Ilveksen kyydissä vain avausjaksolla. Joukkueella oli muutama hyvä tekopaikkakin, mutta maaliin saakka palloa ei saatu. Tauon jälkeen kotijoukkueen meno tyssäsi lopullisesti, ja nuori Ilveksen joukkue meni menojaan.

– Näin käy, kun lähtee mopolla moottoriteille. Eihän meillä ollut tänään mitään jakoa. Tasoero joukkueiden välillä oli selkeä, myönsi JanPan päävalmentaja Jari Tiitta.

JanPalla saattaa olla edessään raskas kausi Kolmosessa. Tiitta muistutti kuitenkin, että joukkue pystyy paljon parempaankin.

– Pelimme olisi ollut aivan erinäköistä, jos matsi olisi pelattu keskellä kesää ja nurmikentällä Turengissa. Ilves oli nimittäin matkassa A-nuorten SM-karsintaa pelanneella joukkueellaan, joka oli pelannut jo yhdeksän ottelua. Me emme puolestaan ole ennättäneet edes treenaamaan kunnolla, Tiitta harmitteli.

Juha-Pekka Tuomi teki JanPan ainoan osuman sunnuntaina. Toppari puski pallon Ilveksen maaliin avausjakson 38. minuutilla. Tuomi sai ottelun lopussa myös punaisen kortin ja joutui huilaamaan kentän laidalle ennen aikojaan.

– Juha-Pekka oli myös ainoa pelaajamme, joka jaksoi yrittää pelin loppuun saakka. Hän myös tsemppasi muita, mutta ei siitä ollut tänään mitään apua, Tiitta pohti.

Ilveksen pelaajista Matias Sarlin ja Juho Heikkinen tuulettivat hattutemppua Pullerilla. Maalin mieheen iskivät puolestaan Miska Rautiola, Julius Järvinen, Elias Kuusela, Valtteri Hiilloskorpi ja Jesse Vuori.

Ilveksen valtteja oli syöttönopeus. Joukkueen päävalmentaja Topi Priha oli tyytyväinen myös joukkueensa vahvaan uurastukseen koko ottelun ajan.

– Kyllä tämä oli ihan hyvä esitys koko joukkueelta. Olemme harjoitelleet paljon nimenomaan syöttötyöskentelyä ja se on tuottanut näköjään tulosta. Toivottavasti pelimme sujuu jatkossakin yhtä iloisesti kuin tänään, Priha jutteli.

JanPa pelaa kauden ensimmäisen vierasottelunsa keskiviikkona Tampereella. Joukkue kohtaa Tampereen Pallo-Veikkojen kakkosjoukkueen. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

20.10.2020

Fingerpori

comic