Urheilu

Järvenpää ja Kilpeläinen kruunasivat voittonsa Kalevan kierroksella

Kuntokonnien Antti Järvenpää voitti viimevuotiseen tapaan Kalevan kierroksen ylivoimaisesti ja päätti kuuden osalajin kokonaiskilpailun hyvin voittamalla myös viimeisenä osalajina urakoidun puolimaratonin. Pirkkolan maastoissa Helsingissä Järvenpään voittoaika oli 1.16.01. Toiseksi tullut helsinkiläinen Olli-Pekka Kailari jäi jo 4.30 minuuttia.

Kierroksen kokonaiskilpailussa toiseksi sijoittui Tuusulan Tallaajien Juha Lehtonen (aika 1.29.26) ja kolmanneksi juoksussa myös samalle sijalle ajallaan 1.20.51 sijoittunut Kuntokonnien Toni Pikkarainen.

Hauhon Sisun Jaakko Liukkala (1.26.06) oli kokonaiskilpailun neljäs ja Viialan Virin Markus Välimäki (1.23.30) viides. Seurakaveri Juha Nyyssönen sijoittui seitsemänneksi ja Tammelan Ryskeen Ari Ilola oli kokonaiskilpailun yhdeksäs.

Naisten sarjaa hallitsi viime vuoden tapaan ylivoimaisesti Kuusankosken Urheiluseuran Elina Kilpeläinen, joka voitti myös juoksun ajallaan 1.35.10. Pajulahti Ladiesien Kirsi Korpijärvi (juoksun 3., 1.40.49) ja Johanna Herranen veivät kaksi seuraavaa sijaa. Kuusankosken Katri Lindroos oli neljäs ja toiseksi juoksussa sijoittunut Vauhtivuokkojen Riikka Kivelä (1.40.35) oli kokonaiskilpailun viides.

Joukkuekilpailun vei nimiinsä kuten viime vuonnakin Kuntokonnat, toiseksi ylsi Viialan Viri ja kolmanneksi Tuusulan Tallaajat. Hauhon Sisu oli viides. HäSa