fbpx
Urheilu Hämeenlinna

Johtaako sukupolvien unelma koronapainajaiseen? – Kanta-Hämeen johtajaylilääkäri muistuttaa, että kaikki tartunnat eivät kehity 72 tunnissa tunnistettavaksi

Pietarissa käyneiden EM-kisaturistien koronavirustartuntamäärät ovat kasvussa. Kanta-Hämeessä EM-kisaturismiin liittyviä tartuntoja on neljä. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Sally Leskinen: "Christian Eriksenin tapauksen jälkeen lähes kaikissa kommenteissa korostettiin kuinka jalkapallo ei ole tärkein asia. Jos toimitaan välinpitämättömästi ja altistetaan välinpitämättömällä toiminnalla muita, se on silloin kaksilla korteilla pelaamista."
Suomalaisten EM-kisaturistien koronatartunnat ovat kasvussa. Kuva: Anatoly Maltsev / POOL

Pietarissa käyneiden EM-kisaturistien koronavirustartuntamäärät ovat kasvussa. Kanta-Hämeessä EM-kisaturismiin liittyviä tartuntoja on neljä.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Sally Leskinen: "Christian Eriksenin tapauksen jälkeen lähes kaikissa kommenteissa korostettiin kuinka jalkapallo ei ole tärkein asia. Jos toimitaan välinpitämättömästi ja altistetaan välinpitämättömällä toiminnalla muita, se on silloin kaksilla korteilla pelaamista."

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaamalla pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.

Menot