Urheilu

Kantahämäläisillä yhteisjoukkueita salibandysarjoihin

Salibandyssa on ensi kaudella toista kertaa mahdollisuus osallistua yhteisjoukkueilla A–C-ikäisten sarjatoimintaan.

Viime kaudella mukana oli 20 yhteisjoukkuetta ja tulevalle kaudelle Suomen Salibandyliiton kilpailuvaliokunta hyväksyi 25 hakemusta.

Kantahämäläisseuroista yhteistyön kautta laajuutta toimintaansa hakee janakkalalainen SC Urbans, jonka B-pojat tavoittelevat karsinnoista paikkaa SM-sarjaan yhdessä lahtelaisen LASBin B-poikien kanssa.

C-tytöissä Urbansilla on yhteisjoukkue Kalvolan Keihään kanssa ja C-pojissa riihimäkeläinen RSS Panthers ja Forssan Suupparit yhdistävät voimansa. Myös nämä joukkueet osallistuvat SM-karsintaan.

Yhteisjoukkueiden sallimisella on tavoiteltu entistä useamman mahdollisuutta osallistua sarjatoimintaan ja tavoitella paikkoja valtakunnallisissa sarjoissa.

– Sarjatoiminnan palautekyselyssä yhteisjoukkueiden osallistuminen sarjaan todettiin onnistuneeksi uudistukseksi ja on hienoa, että yhteisjoukkueita osallistuu niin alueellisiin sarjoihin kuin valtakunnallisten sarjojen karsintoihin tasaisesti lähes kaikilta alueilta, iloitsi SSBL:n kilpailupäällikkö Ari Vehniäinen liiton nettitiedotteessa. HäSa

Päivän lehti

24.10.2020

Fingerpori

comic