Kiekko Urheilu

Kerhon naiset venyttivät voittoputkeaan Raumalla

Hämeenlinnassa lauantaina vieraillut Lukko kaatui kotikaukalossaankin.
HPK:n Ida Karjalainen (vas.) ja Riikka Noronen kartuttivat pistetilejään sunnuntaina Raumalla. Kuva: Tomi Vesaharju
HPK:n Ida Karjalainen (vas.) ja Riikka Noronen kartuttivat pistetilejään sunnuntaina Raumalla. Kuva: Tomi Vesaharju

HPK-kiekkonaisten liigajoukkue jatkaa hyviä esityksiään alkusarjan lähestyessä loppuaan. Joukkue juhli sunnuntaina Raumalla jo seitsemättä perättäistä voittoaan kukistettuaan Lukon maalein 3–0 (2–0, 0–0, 1–0).

Voitollaan Kerho piti kolmannen sijansa sarjataulukossa (10 joukkuetta), mutta joukkueella on edelleen myös saumoja alkusarjan toiseen sijaan.

HPK pelaa alkusarjassa vielä kaksi ottelua. Joukkue kohtaa keskiviikkona Turussa TPS:n ja hyvästelee syyskauden pelit kotikaukalossaan kohtaamalla sunnuntaina HIFK:n.

Riikka Noronen (1+1), Jutta Stoltenberg ja Julia Liikala onnistuivat maalinteossa Raumalla. Maalisyöttöjä jakelivat puolestaan Kiti Seikkula (0+2), Ida Karjalainen, Noora Jaakkola ja Anniina Kaitala.

 

Kerhon venyjiä oli myös nollapeliin venynyt maalivahti Salla Sivula (19 torjuntaa). Lukon veskarille Johanna Niemelle kertyi 36 torjuntaa.

HPK:n päävalmentaja Katja Pasanen oli tyytyväinen suojattiensa menoon.

– Voitto ja kolme pistettä oli hyvä saavutus, vaikka pelimme on edelleenkin hieman vaikeaa. Tänään hyvää oli se, että pysyimme koko ajan pelin päällä ja hallitsimme kaukalon tapahtumia. Peli oli nimittäin aika rikkonaista, ja jouduimme moneen otteeseen vääntämään erikoistilanteita, Pasanen muistutti. HäSa

Päivän lehti

23.2.2020