Urheilu

Kerhon naisille karvas …tappio Espoossa

HPK:n naisille jäi hyvästä yrityksestä huolimatta vain luu kouraan lauantaisesta SM-sarjan ottelusta Bluesia vastaan. Espoolaiset iskivät voittomaalinsa vasta ottelun toiseksi viimeisellä minuutilla Linda Välimäen ja Essi Hallvarin (maalintekijä) päästyä karkuun. Sarjakärki kuittasi voittopisteet maalein 3–2 (1–1, 1–1, 1–0).

– Kyllä mekin olisimme ansainneet pinnoja tästä pelistä. Meillä oli monta paikkaa ratkaista peli, mutta maaliin saakka emme kiekkoa saaneet. Bluesin voittomaalia edelsi kaiken lisäksi erittäin hyvä alivoimajakso, jossa taistelimme hyvin kolmella viittä vastaan. Alivoimalla olimme tänään todella hyviä, arvioi HPK:n päävalmentaja Tuomo Nukari.

Myös puolustus- ja maalivahtipeli oli Kerholla uomissaan. Takalinjoilla kunnostautui varsinkin pakki Jutta Stoltenberg ja 43 torjuntaa napannut veskari Kiira Laine.

– Puolustuspelimme on mennyt selvästi eteenpäin viime viikonlopusta, Nukari sanoi.

Kehon maalit tekivät Mira Huhta ja hyviä pelejään jatkava juniori Anniina Kaitala. Jutta Stoltenberg, Riikka Noronen ja Fanny Jalonen kirjauttivat puolestaan syöttöpinnoja.

– Vahvan ottelun pelasi myös Riikka Norosen johtama ketju, jonka laidoilla viilettivät Hannah Westbrook ja Katja Nurmesniemi. Kolmikolle ei kirjattu miinusmerkintöjä tasakentällisin, Nukari muistutti.

Espoolaisista maalinteossa onnistuivat Essi Hallvarin lisäksi Linda Välimäki ja Christine Posa. Maalivahti Isabella Bortnoj torjui 33 kertaa.

Lauantain tappio oli HPK:lle jo kolmas perättäinen. Kurssiaan Kerho pääsee kääntämään jo sunnuntaina kun Rinkelinmäelle saapuu Tampereen Ilves. Ottelu alkaa Metritiksi-areenassa kello 14. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic