Kiekko Urheilu Helsinki

Kerhon nuoret lisäsivät kyytiään HIFK:n vieraana

HPK:n joukkue esiintyi edukseen lauantaina Helsingissä pelatussa nuorten SM-liigan alkusarjan ottelussa. Pirteästi pelannut Kerho kukisti HIFK:n maalein 5–2 (2–2, 0–0, 3–0).

Voitto oli mannaa HPK:lle, joka onnistui parantamaan peliään reilusti perjantain tappiollisesta kotiottelusta JYPiä vastaan.

– Nyt meillä oli koko ottelun nouseva käyrä, ja varsinkin pelin kokonaisuus oli nyt selvästi parempi kuin edellisessä pelissä, arvioi peliä HPK:n päävalmentaja Juuso Nieminen.

Nieminen miehistöineen kävi ennen ottelua läpi varsinkin hyökkäyspeliä.

– Onnistuimme lisäämään pelinopeutta, tekemään töitä kiekottomana ja saimme kiekkoa liikkeelle paremmin. Pystyimme nyt myös paineistamaan peliä paremmin, Nieminen arvioi.

Kasperi Heinänen (2+1), Kristjan Kombe (1+1), Matti Laitila (1+0) ja Sami Lukkari (1+0) iskivät HPK:n maalit. Syöttöpisteitä ansaitsivat puolestaan Leevi Kannisto (0+2), Miska Ronkainen (0+2), Joonas Virtanen (0+1) ja Erkka Seppälä (0+1).

Hyvän ottelun Kerhon maalissa pelannut Tuomas Aalto torjui 29 kertaa. Hifkin veskarille Henrik Tikkaselle kirjattiin 23 torjuntaa.

– Maalivahtimme antoi meille mahdollisuuden voittaa. Tuomas oli tänään hyvä juuri niissä paikoissa missä pitikin, Nieminen kehui.

Hämeenlinnalaiset kohtaavat seuraavassakin ottelussaan HIFK:n. Helsinkiläiset saapuvat Ritariareenaan ensi perjantaina.