Kiekko Urheilu

Kerhon nuoret voitolla tauolle

Jääkiekon Nuorten SM-liigassa pelaava HPK pääsi maaottelutauolle voitto takataskussaan. Kerho kukisti pyhäinpäivän Espoon ottelussaan Kiekko-Espoon maalein 2–1 (1–0, 1–0, 0–1).

Kerhon voiton takuumies oli hyvän ottelun pelannut maalivahti Tuomas Aalto, joka kokosi 36 torjuntaa. Kerhon veskarin pystyi yllättämään espoolaisista vain Veeti Miettinen, jonka 1–2-kavennusosuma upposi hämeenlinnalaisten maaliin ajassa 43.14.

Espoolaisten maalivahdille Max Väyryselle kertyi 26 torjuntaa.

Valtteri Suni (syöttäjät Jimi Rönkkönen ja Valtteri Jeskanen) ja Topi Hägg (Suni ja Rönkkönen) iskivät puolestaan Kerhon maalit.

Kerho aloitti viikon ainoan ottelunsa hyvin. Toiseen erään joukkueen paketti kuitenkin aukesi, mutta Aalto oli kiekon tiellä 15 kertaa.

Hämeenlinnalaisten päävalmentaja Janne Sinkkonen oli tyytyväinen kolmeen pisteeseen, mutta ei tapaan, jolla ne saavutettiin.

– Kyllä meillä hajosi peli pahasti toisessa erässä. Onneksi saimme siinä kuitenkin yhden maalin, ja pääsimme johdossa kolmanteen erään. Ottelun lopun joukkue sitten taisteli minkä pystyi, Sinkkonen huokaili.

 

HPK:lla on takanaan vaihteleva syyskausi. 21 ottelua tahkonnut Kerho on 18 joukkueen alkusarjassa kahdeksantena.

– Kyllä meillä vielä riittää töitä, että yllämme erittäin tasaisessa sarjassa kympin sakkiin ja suoraan loppusarjaan. Tässä vaiheessa etenemme kuitenkin tavoitteessamme ja kouluarvosanamme on 8+, arvioi päävalmentaja Sinkkonen.

HPK jatkaa Nuorten SM-liigan pelejään marraskuun 15. päivänä kotiottelulla KalPaa vastaan.