fbpx
Urheilu

Kerhon nuorille työvoitto – "Joka ilta pystytään taistelemaan voitosta, se on hyvä juttu"

Tomi Palo teki HPK:n voittomaalin sunnuntain ottelussa. Kuva: Tomi Vesaharju
Tomi Palo teki HPK:n voittomaalin sunnuntain ottelussa. Kuva: Tomi Vesaharju

HPK:n U20-joukkue päätti Turussa pelatun kolmen päivän SM-sarjaturnauksensa 4–3-voittoon Rauman Lukosta. Tomi Palon tekemä voittomaali syntyi ajassa 58.12. HPK johti peliä 1–0 ensimmäisen erän jälkeen, mutta Lukko käänsi pelin toisessa erässä, kunnes Kerho tuli päätöserässä rinnalle ja ohi.

– Eka erä oli aika haastava meille. Maalilla (Niko) Heikkilä piti meitä pystyssä. Ja sitten toiseen erään saatiin omaa peliä käyntiin ja kolmannessa erässä oli jäätävä nousu jätkiltä jälleen kerran. Ei voi kuin arvostaa miten sitkeä tuo joukkue on, päävalmentaja Marko Rairama kertoi.

HPK:n pisteykkösinä kunnostautuivat Palo (1+1), Daniel Mäkiaho (1+1) ja Jimi Rönkkönen (0+2).

Kerhon saldona viikonlopun kolmesta pelistä oli voitot Ilveksestä ja Lukosta, ja tappio lauantaina Jokereita vastaan.

– Tuloksellisesti ihan ok. Yhdeksäänkin pisteeseen olisi ollut mahdollisuudet. Ei oltu eilen ihan parhaimmillaan ja tänään ei ensimmäisessä erässä oltu ihan ytimessä. Mutta joka ilta pystytään taistelemaan voitosta, se on hyvä juttu, Rairama sanoi.

Kolme peliä kolmeen päivään oli joukkueelle rankka rypistys.

– Onhan nämä tosi kovia. Ottaen huomioon, että kaksi ensimmäistä peliä pelattiin 11.30 ja matkustetaan joka päivä edestakaisin. Ensi viikollakin meillä on kolmen pelin viikko. Pelataan keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina. Yhdeksään päivään kuusi peliä. Se on pojille kova savotta. HäSa

Menot