fbpx
Kiekko Urheilu

Kiekkokiuas: Tässä syyt rannalle jääneiden Liiga-seurojen pudotuspelihaaveiden haaksirikolle – Miksi Suomi-kiekon parasta päätöstä ei tee kukaan?

Kiekkokiuas avaa pudotuspeleistä ulkopuolelle jääneiden seurojen käärinliinat ja tarkastelee syitä niiden epäonnistumiselle. Lisäksi pohditaan syitä sille, miksi suomalainen jääkiekko etääntyy kilpailusta.
Petteri Sihvonen ja Samuel Savolainen iskevät jälleen MM-kuupallisia löylyä Kiekkokiukaalle.

Liigan pudotuspelien kaksi viimeistä puolivälieräjoukkuetta ratkeaa perjantai-iltana. Kärpät ja Ilves ovat vahvoilla, KooKoon ja Sportin lähtiessä takamatkalta ladulle. Kiekkokiuas pohtii otteluita ja esimerkiksi sitä, että olisikohan Kärppien päävalmentaja Mikko Manner ripittäytynyt julkisuudessa jo riittävän monta kertaa.

Kiekkokiukaassa pohditaan Ässien, SaiPan, Jukureiden ja JYPin pudotuspelihaaveiden kariutumisen syitä ja seurauksia. Millä seuralla on parhaat edellytykset lähteä kehittymään ja kenellä ei huominen hyvältä näytä? Onko Jukka Ahvenjärvi JYPille oikea päävalmentaja?

Media-asioissa käsitellään fanitoimittamista ja myös Timo Lehkosen vieraskolumnia Hämeen Sanomissa, jossa Lehkonen teki selväksi, että suomalaisen jääkiekon sarjajärjestelmät eivät palvele lajin kehittymistä ja sisäistä kilpailua. Miksi tilanne on mikä on?

Tästä hyökätään – tervetuloa lauteille!

Menot