Urheilu Hämeenlinna

Kommentti: Steelersillä sekasortoinen alkukausi, huoltojoukotkin lähtivät kävelemään

Samuel Savolainen

Steelersin alkukausi on pitänyt sisällään enemmän sekavuutta kuin lääkäri on määrännyt.

Nyt tiedetään, että urheilujohtaja Petri Torni erotti valmennusjohdon hallitukselta kysymättä. Sekin tiedetään, että kun valmennusjohto erotettiin, seuran huoltojoukot lähtivät protestiksi kävelemään liigajoukkueen taustoilta osoittaakseen tukeaan valmennukselle.

Oma puolimauton lukunsa olivat tietysti valtakunnallisiinkin otsikoihin päässeet ex-luotsi Petri Kemppaisen omat alatyyliset lausunnot tuomareihin liittyen.

Lisää aiheesta: Kemppaisen kuumia kommentteja käsitellään Salibandyliitossa (HäSa 28.11.)

TPS kukisti Steelersin kahdesti yhdessä illassa – Petri Kemppainen kaatoi likasankonsa lähes kaikkien niskaan (HäSa 27.11.)

 

Ei sekään erityisen selkeältä näytä, että yhtä irtisanottua apuvalmentajaa (Juuso Silen) ei lopulta irtisanottukaan, vaan tämä jatkaakin seuran valmennuksessa.

Nyt ei kuitenkaan ole oikea hetki hötkyillä, niin isoista asioista seuran kannalta on kyse. Nähtäväksi jää miten uusi valmennusjohto onnistuu Steelersin puikoissa. Putoaminen Salibandyliigasta ja A- ja B-junioreiden SM-sarjassa veisi seuran, joka haluaa ottaa askeleen eteenpäin, taaksepäin kymmenen askelta.

 

Alkukaudesta kaikkea ei voida kuitenkaan laittaa Kemppaisen valmennuksen piikkiin.

Torni korosti erityisesti, että loppukauden sopimuksen tehnyt uusi päävalmentaja Raine Laine tunnetaan hyvänä pelaajien kehittäjänä. Ehkä näin, mutta runkosarjan jäljellä olevissa 11 ottelussa ei pelaajia kukaan ehdi kehittämään ratkaisevasti. Sen sijaan Laineella voi olla oikeasti vain yksi tehtävä – pitää Steelers Salibandyliigassa.

Urheilujohtaja Tornin näkemyksen mukaan pelaajamateriaalikaan ei ole hänen mielestään ongelma.

Se on makuasia, mutta sarjataulukko ei ole.

Lue myös:  Raine Laine kääntämään Steelersin kurssia – Kokenut juniorivalmentaja nuoren liigamiehistön uusi päävalmentaja (HäSa 20.12.)

Asiasanat

Päivän lehti

25.2.2020