fbpx
Urheilu

KooKoo parempi rankkareilla

Kahden viikon kuluttua alkavaan jääkiekon SM-liigaan valmistautuva HPK kärsi torstaina tappion voittomaalikilpailussa. Kerhoa Kouvolassa isännöinnyt Mestis-joukkue KooKoo oli parempi lopulta maalein 4–3 (2–1, 0–1, 1–1). Lähellä oli KooKoon 3–2-voittokin, mutta ensimmäisen ottelunsa Kerhon paidassa pelannut Dan Spang tasoitti Tuomas Santavuoren syötöstä, kun peliaikaa oli jäljellä 14 sekuntia.

HPK:sta onnistuivat maalinteossa myös Santavuori ja Antti Aarnio.

– Kaiken kaikkiaan kamala peli meiltä. Ensimmäisessä erässä oli mahdollisuus ratkaista tätä peliä, mutta se meni vastuunsiirtelyksi ja kulmapörräämiseksi. Toisessa erässä peli alkoi pikkuhiljaa uudelleen, sanoi HPK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin.

HPK:n maalintekovaikeudet mietityttivät valmentajaa.

– Olen aika huolissani tehottomuudestamme. Se on ollut ykkösteemamme kaikki nämä viikot. Missään ei näy, että se olisi nytkähtänyt eteenpäin. Pikemminkin päinvastoin ainakin tänään.

Selin antoi torstaina paljon peliaikaa nuorille miehille. Kokoonpanosta olivat huilivuorossa muun muassa Ville Viitaluoma, Jesse Saarinen, Marko Tuulola ja Aleksi Laakso.

– Nikkilä, Ylipaino ja Heikkilä olivat mukana puhumattakaan maalivahti Juuse Saroksesta, joka pelasi huippupelin. Hän antoi mahdollisuuden voittaa, Selin kehui.

Torstain ottelu oli Borna Rendulicin ja Juha Alenin tryout-jakson viimeinen.

– Meidän pitää kokoontua, laskea miehet ja käydä läpi saldo, mitä olemme nähneet, päävalmentaja sanoi. (HäSa)

Asiasanat

Menot