Urheilu

LaSB ja O2 tasasivat pisteet

Lammin Salibandy ja jyväskyläläinen O2 tarjosivat lammilaisyleisölle (135) tasokkaan 2. divisioonan ottelun, joka päättyi jatkoajan jälkeen 5–5 (3–2, 1–2, 1–1, 0–0).

– Harmittaa, kun menetimme lopussa johdon. Meillä oli juuri alle avopaikka ja sitten vastustaja iski. Tämä oli kauden parasta peliämme. Teemana oli pelata joukkueena, totesi LaSBin valmentajista Kai Vitie. O2 oli voittanut aiemmat kolme otteluaan.

Kotijoukkueen pelin sielu oli Tino Nivala (1+3), joka pyöritti peliä ja jakeli syöttöjä. Kahdesti Nivalan tarjoilusta viimeisteli Ville Toitturi ja kertaalleen Juuso Mutikainen. Tehomies teki itse soolona 3-1-osuman avauserässä.

– Voittoa haettiin, mutta pakko tyytyä tasapeliin. Tehopisteitä tulee kausiluontoisesti, tänään taas oma pelini kulki hyvin, Nivala kommentoi. Hän on kerännyt neljässä pelissä tehot 2+11 ja johtaa pistepörssiä.

LaSB tuli peliin vahvasti ja eteni kolmessa minuutissa 2-0-johtoon. Maalinteon aloitti Jami Kyöstilä Arttu Leppäkosken syötöstä. Kotijoukkue liikkui kolmella ketjulla hyvin ja puolusti tiukasti.

Toisessa erässä vieraat ottivat pelin haltuun. Kahdella ylivoimaosumalla O2 siirtyi 4–3-johtoon.

Päätöserässä LaSB nousi jälleen johtoon ajassa 45.33, mutta pari minuuttia ennen loppua vimmatusti tasoitusta hakenut O2 onnistui. Jatkoajalla LaSB oli lähempänä, mutta tolppa pelasti vieraille pisteen. (HäSa).

Asiasanat

Päivän lehti

22.10.2020

Fingerpori

comic