Urheilu

Linna Rugbylle makea voitto

Linna Rugby Club (LRC) avasi lauantaina pistetilin rugbyn miesten 1. divisioonassa 17–64 (7–43) -voitolla Pori Bombersista.

Pistetehtailun aloittivat LRC:n pelaaja-valmentajat Pete Pitkämäki ja Jarno Suoja

Ottelun kolmannen ja pelin näyttävimmän tryn teki takapelaaja Antti Haapanen. Haapanen otti kopin potkupallosta oman pisteviivan tuntumassa, ja pujotteli yksin noin sadan metrin juoksun läpi porilaisten puolustuksen.

Toisella puoliskolla Pori pääsi peliin kiinni ja kavensi lukemia kahdella trylla. LRC pelasi tässä vaiheessa hetken vain 13 pelaajalla 10 minuutin jäähyn ja yhden pelaajan kylmähoitoa kentän laidalla vaatineen loukkaantumisen vuoksi.

LRC:n tiukka puolustus hyydytti kuitenkin Porin painostuksen.

Kumpikin joukkue pelasi ilman vaihtomiehiä. Pete Pitkämäen mukaan voitto tuli joukkueelle, joka oli pisteille nälkäisempi.

– Saimme talven aikana treenatut kuviot toimimaan. Tämä toi rentoutta ja iloa pelaamiseemme ja sitä kautta onnistumisia kentällä.

LRC:n pelaajista pistetehtailussa onnistuikin moni. Pitkämäki ja Jani Kaitala tekivät kympikin tryn ja kahdesti pallon maalialueelle painoivat Jarno Suoja, Gramoz Shpendi, Antti Haapanen ja Timo Sokka. Lisäpistepotkuissa Lari Beumer onnistui viidesti ja Suoja kahdesti.

Voitto maksoi Linnalle yhden loukkaantumisen. Pitkämäki mursi sormensa, ja vamman parantelu pakottaa hänet pelkkään valmentajan rooliin usean viikon ajaksi.

LRC järjestää kahden treenikerran intensiivikurssin tänään maanantaina ja torstaina Pullerilla kello 18.30–20. Ilmaisen kurssin kautta haetaan pelaajia niin miesten kuin naisten joukkueeseen. Monilla seuran pelaajilla on joukkue- ja kamppailulajitaustaa, mutta uusille ei ole muita vaatimuksia kuin halu osallistua säännöllisesti harjoituksiin.

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic