fbpx
Urheilu

Markkasen Bulls pettyi joukkueen kohtaloon – "Meillä ei ole mahdollisuutta nähdä joukkuettamme tai pelaajiamme tositoimissa"

NBA kertoo sivuillaan, että joukkueet pelaavat 31. heinäkuuta alkaen kahdeksan ottelua runkosarjaa ja sen jälkeen vielä mahdolliset jatko-ottelut kummankin konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta.
NBA kertoo sivuillaan, että joukkueet pelaavat 31. heinäkuuta alkaen kahdeksan ottelua runkosarjaa ja sen jälkeen vielä mahdolliset jatko-ottelut kummankin konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta. Kuva: EPA

Chicago Bullsin puheenjohtaja Michael Reinsdorf on pettynyt siitä, että joukkue ei enää pääse pelaamaan kuluvalla kaudella koripalloliiga NBA:ssa.

Liiga hyväksyi torstaina esityksen sarjan jatkumisesta. Sen mukaan kausi jatkuu 22 joukkueen peleillä Disney World -teemapuistossa. Lauri Markkasen Bulls ei ole jatkavien joukkueiden joukossa.

Reinsdorf sanoo tiedotteessa ymmärtävänsä, että liigan päätöksessä ei ole kyse vain yhdestä joukkueesta. Hän kuvailee, että liiga on tehnyt parhaansa, jotta sarjaa voidaan jatkaa mahdollisimman turvallisesti.

Uusi varatoimitusjohtaja Arturas Karnisovas näkee, että kauden loppupeleissä mukana oleminen olisi ollut hyväksi positiivista pelaajille ja heidän kehittymisilleen.

–  Olemme pettyneitä siitä, että kausi on ohi, eikä meillä ole mahdollisuutta nähdä joukkuettamme tai pelaajiamme tositoimissa, Karnisovas sanoi tiedotteessa.

Reinsdorfin mukaan joukkue aikoo nyt keskittyä seuraavaan kauteen.

Seuraava kausi alkaa mahdollisesti joulukuussa

Kautta jatkavien 22 joukkueen joukossa ovat keskeytyshetkellä pudotuspelipaikoissa kiinni olleet 16 joukkuetta sekä kuusi muuta, jotka ovat pudotuspelipaikkojen tuntumassa. Nämä kuusi ovat New Orleans, Portland, San Antonio, Sacramento, Phoenix ja Washington.

NBA kertoo sivuillaan, että joukkueet pelaavat 31. heinäkuuta alkaen kahdeksan ottelua runkosarjaa ja sen jälkeen vielä mahdolliset jatko-ottelut kummankin konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta. Joukkueiden harjoitusleirit kautta varten alkavat 9.–11. heinäkuuta.

Pudotuspelejä pelattaisiin elokuusta lokakuuhun. Seuraavan kauden harjoitusleirit alkaisivat 10. lokakuuta ja kausi 2020–21 aloitettaisiin mahdollisesti 1. joulukuuta, ESPN kirjoittaa.

NBA keskeytettiin maaliskuussa koronaviruksen leviämisen takia.

Menot