Urheilu

Markus Sipronen jälleen Steelersin mukaan

Liigajoukkueen valmennus ja pelaaja vaitonaisia viime pelien poissaolon syystä.
Markus Sipronen odottelee jo maaottelutauon jälkeisiä liigapelejä. Kuva: Riku Hasari
Markus Sipronen odottelee jo maaottelutauon jälkeisiä liigapelejä. Kuva: Riku Hasari

Steelers Hämeenlinnan hyökkääjän Markus Siprosen puuttuminen joukkueen pelaavasta kokoonpanosta kahdessa viimeisimmässä ottelussa on herättänyt kysymyksiä.

Sipronen loukkaantui heti kauden avauspelissä ÅIFia vastaan ja oli sivussa jalkavamman takia kuusi ottelua.

Hän teki tehokkaan paluun Steelersin kokoonpanoon viikko takaperin lauantaina iskemällä tehot 1+5 ottelussa Tikkurilan Tiikereitä vastaan, joka päättyi lopulta Steelersin tappioon maalein 6–7.

Tuon jälkeen Sipronen kuitenkin puuttui kokoonpanosta sekä perjantaina SPV:tä että sunnuntaina Classicia vastaan.

Moni arveli jalkavamman uusineen, mutta Steelersin päävalmentaja Petri Kemppainen kertoi, että kyse on joukkueen sisäisistä asioista eikä loukkaantumisesta sekä kehotti kysymään asiasta pelaajalta itseltään.

– En valitettavasti pysty tarkemmin vastaamaan, mutta loukkaantumisesta tosiaan ei ole enää kyse, vahvistaa Sipronen, joka syyskuussa debytoi U23-maajoukkueessa.

– Mutta maaottelutauon aikana olen mukana joukkueharjoituksissa ja odotan innolla, mitä tauon jälkeiset pelit tuovat. Tässä ehtii kolmen viikon aikana virittelemään itsensä toivottavasti kovaan lentoon.

Steelersin viiden kotiottelun putki jatkuu vielä 24. marraskuuta kuopiolaista Welhoja ja 27. marraskuuta TPS:ää vastaan. Saldona alkukauden kymmenestä ottelusta on vain yksi voitto. HäSa