Urheilu

Monivuotinen luottopelaaja Eppu Kallio jatkaa HJS:ssä

Kuva: Riku Hasari
Eppu Kallio syöksyi palloon HJS:n kohdatessa GrIFK:n edellisellä Kakkosen visiitillä syksyllä 2018. Kuva: Riku Hasari

Hämeenlinnan Jalkapalloseura jatkoi edustusjoukkueensa uuden kauden sopimusjulkistuksia torstaina. Seuran monivuotinen luottolaitapakki Eppu Kallio pelaa myös tulevan kauden valkosinisissä.

24-vuotias Kallio on HJS:n oma kasvatti, joka oli tärkeä lenkki seuran vieraillessa Kakkosessa myös kaksi vuotta sitten. Hän odottaakin paluuta kovemmalle vaatimustasolle.

– Haastavat pelit ovat tämän homman suola. Viime kaudella pääsimme lähes koko kauden liian helpolla. Viime Kakkosen kertaan nähden olemme varmasti fyysisesti valmiimpia vastaamaan sarjan haasteisiin, Kallio arvioi tiedotteessa.

Päävalmentaja Lauri Hakanen luottaa Kallion kokemukseen tämän nuoresta iästä huolimatta. Kalliolle kausi HJS:n edustuksessa on jo viides.

– Hän on jo kokenut pelaaja miesten tasolla. Monipuolisena pelaajana hän on käyttökelpoinen kummallakin laidalla ja pystyy pelaamaan tarvittaessa sekä puolustavissa että hyökkäävissä rooleissa. On tärkeää, että meillä on joukkueessa pelaajia, jotka tietävät jo tulevan kesän vaatimustason ja pystyvät vastaamaan siihen, Hakanen alleviivaa. HäSa

Päivän lehti

25.9.2020

Fingerpori

comic