Urheilu Hämeenlinna

Nico Jonaeson selvisi säikähdyksellä

Steelersin tähtipelaaja ei loukkaantunut pahemmin lauantain ottelussa Tiikereitä vastaan.
Steelersin Nico Jonaesonin maajoukkuedebyytti ei ole vaarassa. Kuva: Riku Hasari
Steelersin Nico Jonaesonin maajoukkuedebyytti ei ole vaarassa. Kuva: Riku Hasari

Salibandyliigassa pelaavan Steelersin maajoukkuehyökkääjä Nico Jonaeson ei loukkaantunut pahasti viime lauantain ottelussa Tikkurilan Tiikereitä vastaan.

Jonaeson on päässyt jo harjoituksiin mukaan, eikä miehen maajoukkuedebyytti ole vaarassa peruuntua. Jonesonin ensiesiintyminen miesten maajoukkueessa tapahtuu kotiyleisön edessä marraskuun EFT-turnauksessa ja sehän miehelle maistuu.

– Ihan hyvä tilanne on nyt ja nilkan paraneminen etenee hyvin. Vähän olen päässyt tässä jo treenaamaankin, sanoo Jonaeson.

– Kyllä siinä aluksi tietysti vähän pelästyi, mutta onneksi se ei ollut sen vakavampaa. Nyt tuntuu tosi hienolta, ja on kiva päästä pelaamaan.

Steelersillä on kaksi kotiottelua viikonloppuna Tampereen Classicia ja Seinäjoen Peliveljiä vastaan.

– Niissä otteluissa pelaamiseni on kuitenkin vielä epävarmaa. Sen päätämme valmennuksen kanssa lähempänä pelejä, Jonaeson pohtii.

 

Steelers pelaa Elenia-areenassa perjantaina kello 18.30 SPV:tä vastaan ja sunnuntaina kello 17 Classicia vastaan. Steelers on kahdeksan ottelun jälkeen vain kolmessa pisteessä. Vastaavasti Classicilla on saman pelimäärän jälkeen täydet 24 pistettä ja SPV:llä kuuden ottelun jälkeen 14 pistettä.

Viikonvaihteen pelit ovat Steelersin viimeiset ottelut ennen kolmen viikon taukoa ja joukkue tarvitsee kipeästi pisteitä.

Elenia-areena ei kuitenkaan ole tyhjillään koko kolmea viikkoa, sillä 8.11. EFT-turnaus saapuu Hämeenlinnaan. Turnauksen kaksi viimeistä päivää pelataan Tampereella ja Vantaalla. HäSa

 

Kirjoittaja on Kaurialan koulun 9. luokkalainen ja salibandyseura Steelersin C-junioreiden pelaaja, joka on tet-harjoittelussa Hämeen Sanomissa.

Päivän lehti

20.9.2020

Fingerpori

comic