Urheilu

Nuori Padon joukkue ihastutti alkusarjan päätöksessään Tampereella

Tervakosken Pato ei yltänyt vastustajansa kyytiin jalkapallon miesten Kolmosen torstain Tampereen ottelussa. Joukkue hävisi sarjan läntisen alueen B-lohkossa kärkijoukkue Ilves-Kissoille maalein 1–6 (0–3).

Janakkalalaisten ainoan maalin teki B-juniori Daniel Nyman ottelun 61. minuutilla. Ilves-Kissojen osumat viimeistelivät puolestaan Eetu Virtanen (kaksi maalia), Moussa Radwan, Janne Tulehmo, Jere Remes ja Iiro Riponiemi.

Padon ei kuitenkaan tarvitse hävetä esitystään kovaa tamperelaisjoukkuetta vastaan. Joukkue oli nimittäin tälläkin kertaa matkassa B-junioripitoisella kokoonpanolla, jonka jokainen pelaaja on kotoisin Tervakoskelta.

– Pitää myös muistaa, että maalintekijämme on vasta 13-vuotias veijari, ja syöttäjäkin (Leevi-Eelis Lindberg) vain 14-vuotias. Myös se, että meillä on täysin oman kylän joukkue, sai ihastelut myös vastustajalta. Pelasimme ihan kaiken lisäksi ihan hyvän ottelun, vaikka numerot pääsivätkin vähän repeämään, Padon valmentaja Janne Lindberg summasi peliä.

Pato ylsi 12 joukkueen yksinkertaisessa alkusarjassa toiseksi viimeiseksi ja jatkaa pelejään kuuden joukkueen alemmassa jatkosarjassa.

– Nyt jatketaan vain samaan malliin. Alkusarja oli meille oppimisen paikka, ja koko ajan menemme hieman eteenpäin, Lindberg suunnittelee.

Lähiseudun toinen Kolmosen B-lohkon joukkue, Janakkalan Pallo, päättää alkusarjan kohtaamalla perjantaina Turengin tekonurmikentällä tamperelaisen TamU:n. HäSa

Päivän lehti

20.9.2020

Fingerpori

comic